• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2020

11:36

GLAVA JOJ JE KAO BULDOG OD BOTOKSA! Šopićka isprozivala STANIJU, pa KIJU - Ona je kao UDATA IMALA 4 MOMKA! Iznela ŠOK detalje (VIDEO)

Rijaliti

GLAVA JOJ JE KAO BULDOG OD BOTOKSA! Šopićka isprozivala STANIJU, pa KIJU - Ona je kao UDATA IMALA 4 MOMKA! Iznela ŠOK detalje (VIDEO)

Podeli vest

Nije ih štedela!

Sinoć u emisiji "Narod pita", gostovali su bivši učesnici "Zadruge 3", Ivana Šopić, Jelena Pešić i Filip Đukić.

 (UZNEMIRUJUĆE) ZERINA OBJAVILA JEZIV SNIMAK! Bodu je u nogu - UŽAS! Našla se u centru skandala, a sada OVO!

Darko je pitao Ivanu šta sada misli o Kiji Kockar i Staniji Dobrojević, sa kojima je imala sukob na jednoj od "Zadrugovizija", a ona je žestoko oplela.

Foto: TV Pink printscreen/Printscreen Instagra/karic_osman

- I Kija me je dirala. Ja ne opraštam. Mogu sve da oprostim, dok me neko dira. Ona je rekla Stefanu da se seti ko je i šta je. Tu kritiku bih prihvatila od Svete Petke. Ja sam za 10 meseci imala dva momka, Filipa i Stefana, sa Janjušem sam se bliže družila. Ona je kao udata imala 4 momka za 10 meseci. Niti su toliko dobri prijatelji, niti se mešam u to prijateljstvo, nema potrebe da mi se meša u vezu. Stanija mi je karikatura, smešna mi je. Bila mi je smešna da je sprdam, glava joj je kao buldog od botoksa. Meni je ona najzgodnija riba, idol mi je što se tiče telesnih proporcija. Idi na kartu gde ćeš da me dobiješ, slikaj g*zicu. Smešno mi je da primam moralne kritike od Kije i Stanije - rekla je Ivana, a sve možete poslušati u videu ispod.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Max

pre 3 godine

Moralna Kija sada ne smije da se oglasi, zato sto ce se otkriti da je pred ulazak u zadrugu imala dva ljubavnika u isto vrijeme hahahaha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija