• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.08.2020

08:14

PET NAJVEĆIH TAJNI VODITELJA ZADRUGE! Otkriveni ŠOK DETALJI iz života Milana Milioševića: Vlasnik video- kluba me je prijavio policiji jer...

Rijaliti

PET NAJVEĆIH TAJNI VODITELJA ZADRUGE! Otkriveni ŠOK DETALJI iz života Milana Milioševića: Vlasnik video- kluba me je prijavio policiji jer...

Podeli vest

Voditelj "Zadruge" Milan Milošević podelio je nekoliko zanimljivih informacija iz svog života, koje niko do sada nije znao

Najpre, voditelj se kroz smeh podsetio jedne situacije iz detinjstva:

POSTAJE OTAC! Kralj rijalitija MIKI ĐURIČIĆ SAOPŠTIO RADOSNE VESTI - EVO KOG JE POLA BEBA! Ulazi u "Zadrugu 4" i to nije SVE!

ŠOK! LUNA POBESNELA, NAJAVILA RAT NEPRIJATELJIMA: Sve što zaradite, meni ćete...(FOTO)

Imam jednu tajnu iz ranog detinjstva, nikad ne pricam o tome, haha. Upao sam u kanalizacioni otvor kod dede u Bosni i polomio nogu, jedva su me izvukli. U Zenici sam završio u bolnici i ceo letnji raspust mi je preseo - podelio je Milan.

Ali to nije jedina situacija iz detinjstva o kojoj nisam pričao. Kada sam imao 14 godina, vlasnik video-kluba me je prijavio policiji jer nisam mesec dana vraćao 8 filmova na video kasetama i išao sam na razgovor u policiju da bi se ispostavilo da je neki dečko iz mog grada, na moju člansku karticu, dizao filmove. Elem, ja nisam ni znao da sam je izgubio - prisetio se Milošević.

Foto: TV Pink printscreen

Milan je podelio još jednu interesantnu činjenicu o sebi, čime je otkrio još jedan svoj kvalitet.

Niko ne zna da sam grčki jezik naučio sam, uz pomoć CD-a i interneta, samo zato što sam se zaljubio. I iz inata, kako bih sto bolje komunicirali, ja sam ga čas posla naučio. Naravno, samo sam naučio da govorim, a da pišem nisam do dana današnjeg - rekao je on.

Onda je progovorio i o estetskih korekcijama, temi koju mnogi izbegavaju.

Operisao sam nos, ali iz zdravstvenih razloga i ispostavilo se da mi je to promenilo mnogo i fizički izgled celog mog lica. Niko to ne zna, ali eto...Pao sam sa ljuljaške na beton u trećem razredu i polomio sam tada nos i baš mi se deformisao.

Za kraj, Milošević je otvorio dušu i o svojim strahovima.

Svi znaju da ja ne idem duboko u vodu, a niko ne zna razlog. Kada sam u osnovnoj školi, u drugom razredu išao na more sa školom u Kaštel Stafilić pored Trogira, nekoliko dečaka su me kao neplivača tada toliko davili i potapali da sam bez daha ostajao, a dobio sam i aritmiju. Nisu mi prosto dali prostora da im kažem da prestanu, nego su me iznova i iznova zagnjurivali u more. Od tada imam ozbiljne fobije od dubine, ali i ukoliko su nepoznati ljudi u mojoj blizini dok se kupam - podelio je voditelj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija