• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2020

14:09

ISPLIVAO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 4! Tu su RIJALITI VETERANI, a i potpuno NOVE LIČNOSTI! On ulazi da POBEDI, dok se pojedini NE PODNOSE!

Rijaliti

ISPLIVAO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 4! Tu su RIJALITI VETERANI, a i potpuno NOVE LIČNOSTI! On ulazi da POBEDI, dok se pojedini NE PODNOSE!

Podeli vest

Bliži se ulazak!

Ljubavnik iz spota za pesmu "Žena od sultana" Kenan Tahirović ulazi u "Zadrugu 4"! On je juče potpisao ugovor sa Pinkom i u nedelju će se useliti u luksuzno zdanje u Šimanovcima. Maneken, koji se proslavio zahvaljujući saradnji sa pevačicom Tijanom Em, tvrdi da u rijalitiju sigurno neće biti ničiji švaler.

NE TREBA JOJ PLEJBOJ DA SE SKINE GOLA! Stanija PUCA OD SAMOPOUZDANJA - Stavila PRST na bradavicu, a telo k'o PRAĆKA GORI! (FOTO)

Foto: instagram/insta.kenan

- Nemam devojku, ali ne ulazim u "Zadrugu" da bih je našao. Sigurno neću imati seks pred kamerama, takve stvari me ne zanimaju. Uloga u spotu "Žena od sultana" omogućila mi je da uđem u rijaliti. Video sam da će u novoj sezoni biti puno lepih devojaka, ali ne bih mogao nijednu da izdvojim - kaže Kenan.
Bez obzira na to što mu mnogi zavide na seksi scenama sa Tijanom Em, Tahirović naglašava da ona uopšte nije njegov tip:
- Tijana je podržala moj ulazak u rijaliti. Ona je divna osoba i odlično nam je bilo na snimanju spota, ali nije moj tip. Premlada je za mene. Nije da ja volim starije žene, sve zavisi od energije. Inače, nemam ništa protiv devojaka koje imaju silikone, to je ukras koji krasi žensko telo.

MAJKA I ĆERKA U ZAGRLJAJU! Instagram je EKSPLODIRAO! Anabela raznežila sve - SUTRA JE VELIKI DAN ZA NJENU PORODICU! (FOTO)

Foto: printscreen facebook/Paparazzo Kobra Kobra

Maneken ne krije da u "Zadrugu 4" ulazi sa ciljem da osvoji prvo mesto.
- Očekujem da ću pobediti. Ne znam ko će mi sve biti konkurencija, ali se ne plašim. Nikada nisam gledao "Zadrugu", nemam čak ni televizor kod kuće. Znam ko je Miljana, ona mi je super i baš je slatka sad ovako buckasta. Između nas dvoje sigurno ne može ništa da se desi. Javljale su mi se još neke devojke koje u nedelju ulaze u rijaliti, ali ih ne poznajem lično - objašnjava Tahirović.

Naš najpoznatiji paparaco Zoran Buđić Kobra najavljuje da će imati nesvakidašnji seks u "Zadruzi".
- Ako mi produkcija bude dala gumenu lutku, imaću seks sa njom pred kamerama - kaže Kobra, koji se pohvalio da ima dosta mlađu devojku:
- Spreman sam za "Zadrugu" i imam veliku podršku svoje izabranice.

ŠOK U EMISIJI! Javio se njen POZNANIK - Bila je u ŠOKU! Družili se pre gostovanja, SAD SE PRAVI LUDA?! Ko je ovaj ČOVEK! (VIDEO)


I njih ćemo gledati u Pinkovom rijalitiju
U "Zadruzi 4" ponovo ćemo gledati Miljanu Kulić, Lepog Miću, Taru Simov, Baneta Čolaka, Marka Đedovića, kao i Miku, Gibu i Radu Vasić. Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević nastaviće pred kamerama Pinka svoj rat do istrebljenja, a u Šimanovce se vraća i Miki Đuričić. Jovana Tomić Matora u šou ulazi sa simpatijom, frizerkom Žanom Maliković, a cimeri će im biti pevačica Ivana Šašić i reper Nenad Aleksić Ša.

Foto: printscreen/tvpink

Među potpuno novim učesnicima su Danijela Mesić, Milan Janković, Anđela Milenković, Andrea Anđelković, Anja Bulatović, Bojan Vranješ, Vasilije Ilić i Bojan Petkovski.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Malkolm

pre 3 godine

Hvala bogu da nema onog Bore..ne znam zasto je uopste ikad bio u Zadruzi.Pevati ne zna,svirati ne zna..Zna samo psovati ,ali iskljucivo zenama jer se muskaraca boji.Kukavica u srcu i dusi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija