• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

01.09.2020

07:10

ONI SU NAJVEĆE IZNENAĐENJE "ZADRUGE 4"! On je na pragu da POSTANE TATA, dobio OGROMAN HONORAR i posebne uslove, a ona ulazi da PREBOLI BIVŠU!

Rijaliti

ONI SU NAJVEĆE IZNENAĐENJE "ZADRUGE 4"! On je na pragu da POSTANE TATA, dobio OGROMAN HONORAR i posebne uslove, a ona ulazi da PREBOLI BIVŠU!

Podeli vest

Producenti mu dozvolili da izađe iz rijalitija na nekoliko dana kad mu se porodi verenica

U "Zadrugu 4" ulaze Vuk Mob i Jovana Tomić Matora sa novom devojkom Žanom Maliković! Kako Informer saznaje, reper je dugo pregovarao sa čelnim ljudima Pinka oko honorara i na kraju je uspeo da dobije ogromne pare, a Matora je zahtevala da u rijaliti uđe s novom izabranicom.

 Pored velikog honorara, Mob je tražio da mu dozvole da izađe iz rijalitija na nekoliko dana kada se u martu bude porađala njegova verenica, novinarka Olja Konatar.

I KIJA ODE U GLUMICE! Kockareva DOBILA PONUDU KOJA SE NE ODBIJA - u GRČU JE kako će se snaći! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 

? +? = ?

Објава коју дели Vuk Mob (@iamvukmob) дана 16. Авг 2020. у 5:20 PDT

Sanja Marinković u BOLOVIMA! POŽALILA SE, nije mogla da veruje ŠTA JOJ SE DESILO - POKAZALA ŠAKE, a ono... (FOTO)

 

Verenica ga podržala

- Vuk odlično zarađuje, za nastup sa di-džejem dobija 6.000 evra. S obzirom na to da bi "Zadruga 4" trebalo da traje deset meseci, tražio je od producenata baš veliki honorar. Pregovori su dugo trajali, ali pošto je obećao da će napraviti haos u rijalitiju, na kraju su pristali da mu daju dosta para - kaže izvor Informera blizak reperu, i dodaje da ga je verenica Olja, koja je u u četvrtom mesecu trudnoće, podržala u toj avanturi:

- Rekla mu je da će biti uz njega šta god da odluči, ali mu je priznala da bi joj bilo krivo da ne bude uz nju kada se bude porađala. On se zbog toga dogovorio sa čelnim ljudima Pinka da mu dozvole da prisustvuje njenom porođaju. U martu će moći da izađe iz rijalitija na nekoliko dana. Biće sa Oljom u jednom privatnom porodilištu, a onda će nju i bebu dočekati kod kuće. Odmah posle toga će se vratiti u rijaliti.

Brzo se dogovorili

Posle raskida sa Sanjom Stanković, razočarana Matora je govorila da će da "pređe na muškarce", ali se predomislila kad je upoznala Žanu Maliković. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi to tako ?❤

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана 5. Авг 2020. у 11:16 PDT

- Žana je preslikana Sanja! Matora je odlepila kad je upoznala ovu seks-bombu, koja inače bila udata. Pre nekoliko godina se razvela, ima i ćerku, drži salon lepote i kafić na Vidikovcu, u koji Matora često svraća. Na početku su se družile, ali vremenom su se rodile emocije - priča izvor.
Kad su Matoru pozvali u "Zadrugu 4", zahtevala je da uđe samo sa Žanom!

- Produkciji se dopala ta ideja. Odmah su ih pozvali da dođu na Pink i za pet minuta su se dogovorili o svim detaljima - završava priču naš izvor.

NA STUBAC I O NI SU POTPISALI UGOVORE


Tiktoker
Nenad Lazić, jedan od najpoznatijih tiktokera, pauzirao je studije zbog učešća u "Zadruzi". On je upisao Pravni fakultet, i to na teret budžeta, ali je ipak odlučio da to zanemari zbog rijalitija.

S*ksi zubarka
Zubarka Monika Horvat zaludeće muškarce u "Zadruzi 4". Seksi Hrvatica ima 28 godina, govori tri strana jezika, bavi se fitnesom i ume da peva.

Zvezda 'Granda'
Zvezdana Stevanović,
nekadašnja takmičarka "Zvezda Granda", kaže da zbog pandemije korone nema tezge i da je zato rešila da postane rijaliti zvezda

Bivša policajka 
Ljiljana Stevanović
iz Beograda, bivša radnica Ministarstva unutrašnjih poslova, kaže da je oduvek izazivala pažnju:
- Niko mi nije verovao da radim u MUP-u, zbog atraktivnog izgleda. Stalno su me suspendovali zbog kratkih suknjica, ali šta ću kada to volim!

Bivši vojnik
Zemunac Mitar Popović (23) bivši je vojnik
, a sadašnji trener fitnesa i foto-model. Veoma je popularan na Instagramu i Tik toku.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija