• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2020

07:38

BILA NA REMONTU! Ana Korać ''SREDILA'' silikone - NOVE FOTKE nakon operacije NAPRAVILE HAOS! Zar ona OVAKO da se slika za Instagram?

Rijaliti

BILA NA REMONTU! Ana Korać ''SREDILA'' silikone - NOVE FOTKE nakon operacije NAPRAVILE HAOS! Zar ona OVAKO da se slika za Instagram?

Podeli vest

Ovo Anino izdanje iznenadilo je sve.

Bivša učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 3", Ana Korać nedavno je otkrila javnosti da je operisala grudi.

ISPLIVAO SPISAK UČESNIKA ZADRUGE 4! Tu su RIJALITI VETERANI, a i potpuno NOVE LIČNOSTI! On ulazi da POBEDI, dok se pojedini NE PODNOSE!

 

Ana je na Instagramu podelila prve fotografije nakon operacije, a njene objave iznenadile su njene pratioce.

NEĆETE VEROVATI! Indi umalo IZGUBILA ŽIVOT zbog smanjivanja ŽELUCA - ipak se SVE ISPLATILO! Sada ima 58 kilogama - GRMI KAKO IZGLEDA!

Do sada smo navikli da Anu viđamo u mnogo provokativnijim odevnim kombinacijama, a ona je ovog puta pozirala "zakopčana do grla" - u majici bez dekoltea i suknji do poda.

Njeni pratioci pozdravili su i odobrili ovu promenu Koraćeve mnoštvom pozitivnih komentara. Da li će se Ana vratiti svom uobičajenom stilu, ili sledi još promena, pokazaće vreme.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija