• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Blic.rs

07.09.2020

14:01

MILJKOVIĆ šokirao nakon što je VERIO LUNU - OVO IH KOČI da se što pre VENČAJU, a evo reakcije NJEGOVE MAJKE!

Rijaliti

MILJKOVIĆ šokirao nakon što je VERIO LUNU - OVO IH KOČI da se što pre VENČAJU, a evo reakcije NJEGOVE MAJKE!

Podeli vest

Skovali plan!

Sinoć je Marko Miljković zaprosio Lunu Đogani, te joj je tom prilikom priredio nezaboravno veče. Organizovao je glamuroznu proslavu i mislio na svaki detalj.

MARIJA RONI SUZE - Žestoka svađa sa MILJANOM -'' GORA SI DO ANABELE'' Kulićevoj se DIG'O PRITISAK od besa

Foto: printscreen instagram/marko_luna123

- Hteo sam 1. septembra, ali drug mi je rekao, prijatelj s kojim sam se dogovarao da ipak nećemo imati vremena da sve organizujemo kako sam ja zamislio. Ja sam hteo sve to odmah, međutim, on mi je predložio da sačekamo nekoliko dana da sve odradimo kako treba, dekorišemo prostor. Znam da Luna voli da sve to bude lepo dekorisano. I da bi to stigli, morali smo da pomerimo za 6. septembar i ispalo je sve kako treba.

IZABRAN PRVI VOĐA ČETVRTE SEZONE! Stari i novi zadrugari se SLOŽILI - Jednoglasno ODLUČILI, on je negodovao izbor!

Foto: TV Pink printscreen/printscreen instagram/marko_luna123

- Mama je presrećna. Ona je saznala pre nekoliko dana da ću da je verim. I presrećna je zbog toga. Mama je podržala i ima reči hvale za nas. Ona obožava Lunu. U ogromnom imperativu priča o njoj.

PRODUKCIJA SE OGLASILA U RANU ZORU! Saznali su nešto vrlo važno - HONORAR IM ZAVISI OD TOGA, a evo ko se BUNIO!

Miljković je otkrio planove o svadbi,

- Razmišljamo o tome, a kada će to konkretno biti još ne znamo. Nešto smo pričali da to bude na proleće, ali da ne malerišemo. Polako. Trebalo bi u narednih godinu dana. Zavisi od nas. I kada uslovi dozvole što se tiče korone. Videćemo kako će se stvari odvijati.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

BONUS VIDEO:

PROBALI SMO NAJČUDNIJE POSLASTICE U SRBIJI! Sladoled od ajvara, na pljesku da ga metneš, kad probaš tamnjaniku ko da si u crkvi... a tek pirotski kačkavalj!

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Blizanci očekuju manji novčani dobitak, Lav će dobiti ponudu za bolje plaćen posao, a ovaj znak se plaši da će BANKROTIRATI!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 3 godine

Sreća nastupa kad ljubavnici izgube pamet, a nesreća kad im se pamet vrati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija