• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.09.2020

09:28

PLJUNULA MIJATOVA POSRED FACE! Nakon što joj je sasuo niz UVREDA nastao HAOS! Pobesnela, pa uradila OVO! (VIDEO)

Rijaliti

PLJUNULA MIJATOVA POSRED FACE! Nakon što joj je sasuo niz UVREDA nastao HAOS! Pobesnela, pa uradila OVO! (VIDEO)

Podeli vest

Još jedan sukob u Beloj kući!

Filip Mijatov i Snežana Ojdanić ušli su u žestoku raspravu nakon njegove izjave da je on iznad ostalih zadrugara.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

U SUZAMA ISTRČALA IZ BELE KUĆE! "Umrlo joj dete..." Neviđeni HAOS u "Zadruzi" - otkrivena BOLNA PROŠLOST zadrugarke! (VIDEO)

- Lepo hoću da se izvinem, a ti me napadaš. Umoran sam bio a ti si pokazala da si hijena. Crnogorke su poštene i ne idu po zatvorima! Ja sam rekao da sam pogrešio i da sam bio umoran, dva dana nisam spavao. Ti si odron i bruka za Crnu Goru! - rekao je Filip.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Gospodin Filip je izjavio da je bolji od nas, ja sam se tu našla prozvana. Ja sam lepo izašla i pitala te, zašto je to reko? Ja jesam bila u zatvoru, ali niko ne zna zašto - rekla je Snežana.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija