• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2020

15:40

NADEŽDA RASKINULA SA TOMOM! Iako imaju sina, pevačica ga OTKAČILA zbog njegovog odnosa sa OVOM ZADRUGARKOM!

Rijaliti

NADEŽDA RASKINULA SA TOMOM! Iako imaju sina, pevačica ga OTKAČILA zbog njegovog odnosa sa OVOM ZADRUGARKOM!

Podeli vest

Toma ne zna šta se dešava!

6. septembra na imanje u Šimanovcima kao učesnik četvrte sezone rijaliti programa "Zadruga" uselio se i Toma Panić. Njega je tada u hiper-rijaliti ispratila Nadežda Biljić s kojom ima sina Longa.

''ISPUNJAVA MATORCIMA ŽELJE ZA 1000 EVRA'' Ovaj zadrugar se našao na UDARU TVITERAŠA - Sve isplivalo, a devojka NEMA POJMA!

Foto: Informer.rs

 

Samo nakon 7 dana od Tominog ulaska, Nadežda je odlučila da se oglasi i javno poruči svima da ostavlja Panića, s obzirom na to da joj smeta njegovo zbližavanje sa Draganom Mitrović.

MARIJA KULIĆ PALA U NESVEST U APARTMANU! Miljana VRIŠTALA IZ SVEGA GLASA, budila zadrugare u cik ZORE!

Foto: Facebook printscreen

- Želim da obavestim sve ovako javno da Toma i ja više nismo zajedno! On je sebi našao utehu u Dragani, ja se sada povlačim iz svega jer ne želim da učestvujem u tom cirskusu kada sve bude počelo, jer sam dijabetičar koji je na insulinu - napisala je Nadežda.

Podsetimo, pre nego što je ušao u "Zadrugu 4" Toma je poručio svom sinu da čuva mamu Nadeždu dok je on na imanju, a izgleda da je zaboravio brže-bolje na njih dvoje.VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!

BONUS VIDEO:

STIGAO JOŠ JEDAN KARAVAN "IZAĐI MI NA TEGLU"! Došlo je vreme za ajvar i sve miriše na još!

SAVRŠEN PAR! Pokušajte nešto da naučite od njih!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

Ahahahahaha a sta je to Toma uradio sto Nadezda nije ? Rijaliti je psiholoska igra i ako ne napravis pricu napolju si . Uostalom usao je zbog para i ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija