• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

08:55

HAOS U BELOJ KUĆI! Miljana napravila SCENU, sela Mišelu u KRILO, a onda... ZAMALO DOŠLO DO OKRŠAJA - OBEZBEĐENJE odmah reagovalo! (VIDEO)

Rijaliti

HAOS U BELOJ KUĆI! Miljana napravila SCENU, sela Mišelu u KRILO, a onda... ZAMALO DOŠLO DO OKRŠAJA - OBEZBEĐENJE odmah reagovalo! (VIDEO)

Podeli vest

Svađe između njih dvoje ne jenjavaju.

Tokom prethodne noći došlo je do žestokog verbalnog okršaja Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića. Naime, njih dvoje su započeli svađu u emisiji "Pitanja novinara", koja se nastavila i tokom reklama. 

ŠOKANTNO! Zadrugar u vezi s 41 godinu mlađom, ĆERKA GA PODRŽAVA: "Važno je da je punoletna"! A evo šta kaže za odnos s Kijinom mamom!

MRŠAV I BEZ BICEPSA! Kristijan Golubović danas ima VELIKE MIŠIĆE i sav je istetoviran, a pogledajte kako je izgledao kao DEČAK! (FOTO)

Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti, jer je tenzija između Miljane i Mišela dostigla vrhunac.

- Ja znam da si ti ženomrzac i da voliš muškarce! Nijedna žena ti neće doći na nastup! - vikala je Miljana.

- Treba da te bude sramota! Ti si običan k*rac od majke - odbrusio je Mišel Mariji.

- Mojoj majci ste govorili da je k*rva! Ja ili ću dokazati istinu, ili izlazim odavde! Zola u tebi vidi ženu, meni se ne sviđaš, ti si došao na moju teritoriju - tvrdila je Kulićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 

Bonus video

SPECIJALNA EMISIJA “ŽENE BEZ TAJNI” SA BRANKOM VESELINOVIĆ!

EKSPLOZIJA SEROTONINA NA TRGU REPUBLIKE! Počeo drugi festival slatkiša u Beogradu!

NEDELJNI KEŠ HOROSKOP: Ovnovi su u finansijskoj krizi, Vage neodlučnost skupo košta, a ovaj znak će ako rizikuje zaraditi dodatni novac!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vlada

pre 3 godine

Miljana nastavila progon Mišela. Svi joj se pridružili a da nisu svesni da ih je preobratila i pretvorila u svoje saborce u progonu. Čak i novinare. Sramota.

JA

pre 3 godine

Ova nastavlja sa torturom i zaista ne znam kome to moze da bude zabavno.....mnogo je poletela muljana, a sve zahvaljujuci sumanutim parama koje dobija i koje misli na ovaj nacin da opravda.....strasnoooo !!!!

Ljubica

pre 3 godine

Praviti program uz pomoc mentalno bolesnih osoba kojim je mjesto u nekoj psihijatrijskoj ustanovi a ne na TV...

Jovan

pre 3 godine

Mitroviću imaš li uopšte osćanja razčaraosime samo misliš na novac spašavaj nas od Miljane zar ne vidiš da bi gazila preko mrtvih tuga !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija