• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

18:08

NADEŽDA JE JAVNO OSTAVILA TOMU, A SADA SE OGLASILA: Nisam dobro, pijem lekove za smirenje zbog KALAŠTURE!

Rijaliti

NADEŽDA JE JAVNO OSTAVILA TOMU, A SADA SE OGLASILA: Nisam dobro, pijem lekove za smirenje zbog KALAŠTURE!

Podeli vest

Nikad iskrenija!

Nadežda Biljić je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila da je dobila dijabetes u trudnoći, te da nije dobro, ali se dotakla i svog, sada već bivšeg izabranika, Tome Panića.

Foto: printscreen instagram

PRIRODNU LEPOTU ZAMENILA SILIKONIMA! Mina Vrbaški nakon ESTETSKIH OPERACIJA VIŠE NIJE ISTA, sva se IZOBLIČILA! (VIDEO)

- Nisam dobro, ponovo sam počela da pijem lekove za smirenje zbog glupe kalašture, koja ne bira način da dođe do kadra. Ja ću ceo život biti na insulinu, okidač za dijabetes bila je trudnoća. Ja moram da se bockam - rekla je Nadežda u "Premijeri" i dodala:

- Ja volim svog supruga, ali sam mu zamerila stvari koje je uradio. Dozvolio je sebi da mu neko priđe na način da pravi priču koja se već desila u prvoj "Zadruzi". Imali smo dogovor da on neće dozvoliti sebi da ceo dan provodi sa jednom devojkom, niko mu ništa nije zabranio. Treba da se ponaša dolično, ima porodicu koja ga čeka. Ona pokušava da napravi priču između njih dvoje. Ne sumnjam da me voli, ali kada gleda nekog prijateljski, ne sumnja da mu neko namešta. Dragana oko njega obleće kao kobac - rekla je, pa dodala:

Foto: TV Pink printscreen

- Osećam se izdano i jako loše. Rekao mi je da nije budala da ovo radi, ali evo šta radi. Oboje smo posesivni i ljubomorni. Imali smo plan da nađemo kuću, fokusiramo se na moju karijeru, sve sam mu dala u ruke i da imam poverenje. Ne mislim da će se on smuvati sa njom, ali ako se poljube, završićemo za sva vremena. Ako dođe do nečeg višeg, svim silama ću se potruditi da mu oduzmem pravo da viđa dete - rekla je Nadežda u "Premijeri", a onda je progovorila o detetu.

NISAM MU OPROSTILA, OSTAO JE ČEMER! Kijina majka sa KNEDLOM U GRLU progovorila: "Otišao je iz naše kuće u rijaliti..." a evo šta kaže o Luni! (VIDEO)

- Dete je super, guguče, smeje se, zanimljiv je. Dobili smo ga u 7. mesecu, bila sam odvojena od deteta 4 meseca. Moje dete je disalo na aparatima, rođen je sa kilo i 30 grama. Bilo je pitanje života i smrti. Hrani se na sondu, ima problem sa plućima, jednjak mu je pomeren. Dete ne sisa, ali živo je i zdravo - izjavila je Nadežda za "Premijeru", pa dodala:

- Toma ima još jedno dete u Kini, ima pet godina, a zabranjeno mu je da ga vidi. Još više je vezan za naše dete, jer drugo ne može da vidi. Ja ću našem detetu reći da ima polubrata. U kontaktu sam sa Tominom familijom, ali nemam više živaca da slušam pravdanje njegovih postupaka. Tužiću Miću što me je psovao - rekla je ona u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Nadežda se oglasila na svom Instagram profilu i ostavila Tomu, jer joj, kako je rekla, smeta njegovo zbližavanje sa Draganom Mitrović.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 3 godine

A sta je to pa Toma uradio da toliko dramis ? Dete mu nemozes uskratiti jer moraju postojati argumenti a njih za sada nema da bi o tome pricala. Rijaliti je psiholoska igra koja igracima donosi dobru zaradu pa ga i pusti da se igra - nije on dete !

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija