• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.09.2020

13:15

SEVNULA MACA! Kristijan Golubović video INTIMU inspektorke Lili, zbog onoga što je video nije mogao da dođe sebi: MALO CRNČE, SMOKVICA! (VIDEO)

Rijaliti

SEVNULA MACA! Kristijan Golubović video INTIMU inspektorke Lili, zbog onoga što je video nije mogao da dođe sebi: MALO CRNČE, SMOKVICA! (VIDEO)

Podeli vest

Posramila se!

Tokom prethodne večeri u "Zadruzi" se odigrala zanimljiva scena kada je Kristijan Golubović ispričao kako je sasvim slučajno video međunožje zadrugarke Ljiljane Stevanović.

KAKAV ŠOK OBRT! Vođa izabrao POTRČKE - IZMEĐU NJIH DVOJE SEVAJU VARNICE STRASTI, svi očekuju kulminaciju u IZOLACIJI!

Foto: TV Pink printscreen

ISPLIVAO DOKAZ - CRNO NA BELO! Đedović OPTUŽIO Moniku DA ČISTI ŠTALE ZA NOVAC i da PLJAČKA BABE, oglasio se on, pa otkrio pravu istinu! (FOTO)

On je ispričao kako je ušao u prostoriju, video Vuka Moba kako meditira, i Ljiljanu kako se saginje da dohvati nešto, nesvesna da joj se odeća pomerila i da otkriva njene intimne delove.

- Oko 5 do 4, ulazim ja u sobu, Vuk meditira, ti si se preračunala, htela si neku kozmetiku da dohvatiš, te je onaj njen negliže prešao odavde, dovde (pokazivao je Kristijan na zadnjicu). Ja ulazim, sevnu maca, ja sam pomislio da su se gaćice uvuke, pa ono ispalo sa strane. Ja se zagledam malo više, kad ono nema ništa, crnče malo, kao smokvica - objašnjavao je Golubović, dok Ljiljani nije bilo svejedno. 

Foto: Marko Đoković

Klikom na OVAJ LINK pogledajte detaljnije o svemu ovome. 

VIŠE O DEŠAVANJIMA U ZADRUZI PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija