• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.09.2020

09:31

NIJE JOJ NI RUKU PRUŽIO! Prvi susret KIJINE MAJKE I SLOBE - Vratila sam se na MESTO ZLOČINA, NE MOGU DA GLEDAM! ŠOK - pogledajte kako je Nadica REAGOVALA (VIDEO)

Rijaliti

NIJE JOJ NI RUKU PRUŽIO! Prvi susret KIJINE MAJKE I SLOBE - Vratila sam se na MESTO ZLOČINA, NE MOGU DA GLEDAM! ŠOK - pogledajte kako je Nadica REAGOVALA (VIDEO)

Podeli vest

Pevač se sa svima pozdravio, osim sa njom!

Veliki šef organizovao je žurku, a za sjajnu atmosferu ovog puta bio je zadužen Sloba Radanović. Sve je zanimalo kako će izgledati susret između njega i bivše tašte, Nadice Zeljković. Poznato je da je on javno prevario Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a ovo je prvi javni susret sa Nadicom nakon tog skandala. 

Vratila sam se na mesto zločina! Ne mogu ja to da gledam! - rekla je Nadica.

Nadica je ispoštovala Slobu kao muzičara i sve vreme se veselila dok je Radanović pevao, ali do njihovog pozdrava nije došlo.

Kristinin brat svira sa njim - otkrila je Nadica u jednom trenutku, što je iznenadilo sve.

Da li će mu zameriti što nije sišao i pružio joj ruku, ostaje da vidimo.

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Iva

pre 3 godine

Ovo nije bilo interesantno.Zasto Sloba nije imao petlju da dodje kad su Luna i Marko bili u z3.To bi bilo top za gkedati.

vesnakresic

pre 3 godine

El Radani bruko jedna. Nikad se i nije znao ponašati i ništa drugo nismo ni očekivali od balvana

Mira

pre 3 godine

A što bi joj pružio ruku kada ona i njena ćerka koriste svaku priliku da ga ponižavaju. U ostalom on je tada bio na radnom mestu. Nije on jedini na svetu koji je prevario ženu i posle se razveo. Teško svakom sa njom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija