• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

26.09.2020

23:50

DVA PUTA JE IMALA KLINIČKU SMRT, NIJE BILA SVESNA! Potresna ISPOVEST OCA Anje Todorović, zbog ANOREKSIJE bila na IVICI!

Rijaliti

DVA PUTA JE IMALA KLINIČKU SMRT, NIJE BILA SVESNA! Potresna ISPOVEST OCA Anje Todorović, zbog ANOREKSIJE bila na IVICI!

Podeli vest

Njen tata je ovo veoma teško podneo.

Zadrugarka Anja Todorović šokirala je javnost priznanjem da joj je zbog anoreksije čak dva puta život bio ugrožen, te da je doživela kliničku smrt, zbog čega i dan danas ima posledice.

- Anja je u jednom periodu umislila da je debela, iako je bila građena otprilike kao i sada, možda je čak bila i mršavija... Tada je bila treća godina srednje škole, znam da je otišla u Italiju, gde je bila pet-šest dana. Kad se vratila iz Italije, izašla je iz autobusa, a ja sam se uplašio! Tad je imala oko 42-43 kila, kost i koža, to je bila ona faza da mi, kao roditelji, više nismo znali šta da radimo! Ona tada i ako je htela da jede, nije mogla, jer je organizam navikao na malu količinu hrane. Tada je trenirala fudbal, fizički je bila super i što se tiče brzine, ma svega... A tada, na utakmici samo maše rukama, ne može ništa... Ona, na primer, unese 1000 kalorija, a sagori 3500 i normalno, non-stop ide u minus! Ja sam to provalio i pokušavao sam da joj pomognem, mi smo pričali, ali ne vredi. Nesvesno je došla u tu fazu, krenula da gladuje - započeo je priču Anjin otac, a potom istakao da je prava drama usledila nakon njenog povratka iz Italije.

Foto: TV Pink printscreen

- Prehladila se jedno veče, klasična prehlada, međutim slab organizam ni to nije mogao da podnese. Krenula je do kupatila, ali je pala nasred hodnika. Samo sam je uhvatio, uzeo u ruke, pokušao da je osvestim vodom, ubacio u auto i najbrže što sam mogao odveo u Dom zdravlja. Odmah su tu došli lekari, zvao sam ja i neke prijatelje... Samo sam rekao jednoj doktorki:"Molim te kao Boga, samo je sada spasi!" - ispričao je on.

Anja je čak dva puta doživela kliničku smrt, što je osim njoj najteže palo i njenim roditeljima.

- Ta dva puta nije bila svesna po 10-15 minuta, užas! Ja sam je oba puta oživeo! Sad pred ulazak u "Zadrugu" sam joj rekao:"Anja, vodi tamo računa kako ćeš i šta ćeš da radiš, jer već si od mene uzela jedno deset godina, život si mi skratila zbog tih tvojih stvari u životu". Ona misli da je najpametnija i sve na najteži način sazna, isto tako sada i u vezi sa ovim malim Cveletom... Sve se svodi na istu priču - hoće da dokaže da je najpametnija, a kad udari o dno, tad shvati da su drugi bili u pravu - kaže Anjin otac.

Foto: printscreen/tvpink

VIŠE O DEŠVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija