• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

28.09.2020

19:32

Tomović napisao TAJNO PISMO KRIJUĆI OD PRODUKCIJE, sada je UHVAĆEN! MOLI ZA LJUBAV - Auuu! Kada se sazna za OVO, nastaće KARAMBOL!

Rijaliti

Tomović napisao TAJNO PISMO KRIJUĆI OD PRODUKCIJE, sada je UHVAĆEN! MOLI ZA LJUBAV - Auuu! Kada se sazna za OVO, nastaće KARAMBOL!

Podeli vest

Želeo je da zna na čemu je.

Rijaliti šmeker Vladimir Tomović je na samom startu "Zadruge 4" otvoreno pokazao simpatije prema misici Jovani Ljubisavljević kod koje je, uprkos svojim zavodničkim sposobnostima, naišao na zid budući da je već tri godine u emotivnoj vezi s dečkom Lukom.

Foto: TV Pink printscreen

Tomović pokušava na sve načine da je osvoji, a sada je želeo jasno da joj stavi do znanja koliko mu znači, te joj je uputio tajno pismo kojim je želeo da zna da li su simpatije obostrane. 

- Jako mi je važno. Voleo bih da budeš iskrena... Hipotetički, da nisi u vezi... Da li bi pre bila u vezi sa mnom ili sa njim? Iskreno. Samo mi reci prvo slovo - napisao je Tomović, a ostaje da vidimo da li će mu i na koji način Jovana odgovoriti, kao i kako će se dalje razvijati njihov odnos.

Foto: TV Pink printscreen

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija