• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.10.2020

17:32

PINK POTVRDIO,  a zadrugari NE SLUTE da ih čeka ŠOK OBRT! ONI VEČERAS stižu u STUDIO - a DVOJE ĆE UĆI U ZADRUGU 4!

Rijaliti

PINK POTVRDIO, a zadrugari NE SLUTE da ih čeka ŠOK OBRT! ONI VEČERAS stižu u STUDIO - a DVOJE ĆE UĆI U ZADRUGU 4!

Podeli vest

Ova noć će se definitivno prepričavati!

Učesnici rijaltija "Zadruga" već su se navikli da se subotom uveče druže s predstavnicima sedme sile, koji iz studija, zajedno sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, dati sve od sebe da odgonetnu brojne tajne i zamršene odnose u Beloj kući i izvuku odgovore na sva goruća pitanja, a niko ko se trenutno nalazi u imaginarijumu ni ne sluti šta će se još ove noći dešavati!

Postao poznat preko ŽENE OD SULTANA, a krije TEŠKU ŽIVOTNU PRIČU - Po rođenju se POVEZAO SA BEOGRADOM, evo zašto!

Foto: printscreen/tvpink

Naime, pre nego što im se budu obratili novinari, Bela kuća postaće bogatija za nove učesnike! Veliki šef odlučio je da čak dvoje novih zadrugara ove noći pokuca na vrata Bele kuće, a ko će to biti ostaje da se vidi tokom "Vanrednog ubacivanja"!

DRASTIČNA PROMENA! Luna nije samo zbog MARKA I SLOBE plakala u Zadruzi - SKINULA NADOGRADNJU, zablistala kao nikada do sada!

Očekuje nas noć puna iznenađenja i potpunih preokreta - budite uz Pink i večerašnje živo uključenje iz Šimanovaca!

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija