• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

04.10.2020

08:41

MIKI MOLIO ČELNIKE PINKA DA MU OPROSTE! ''Molim vas, imam dete kod kuće'' - Đuričić se POKAJAO, želi nazad u ZADRUGU!

Rijaliti

MIKI MOLIO ČELNIKE PINKA DA MU OPROSTE! ''Molim vas, imam dete kod kuće'' - Đuričić se POKAJAO, želi nazad u ZADRUGU!

Podeli vest

Nije mu lako!

Još nije prošlo ni mesec dana otkako je počela nova sezona "Zadruge", a dugogodišnji rijaliti učesnik Miki Đuričić diskvalifikovan je zbog fizičkog nasrtaja na Vladimira Tomovića.

(ANKETA) ON JE KRIV ZA TUČU? Tomović i Miki su se OBRAČUNALI jer ih je FRAN ZAVADIO? Svi ga napali da je GLAVNI KRIVAC!

Skandalozna tuča koja se juče desila na velelepnom imanju šokirala je i zaprepastila ceo region, a pčelar iz Kupinova ubrzo je diskvalifikovan kada je Veliki šef saopštio odluku.

Foto: TV Pink printscreen

Đuričić je istog momenta odveden sa imanja, a onda je tokom odlaska iz Bele kuće navodno molio i preklinjao da mu oproste ovu grešku i navodno da ga ostave da nastavi takmičenje.

HITNO! DISKVALIFIKOVAN MIKI ĐURIČIĆ zbog tuče sa Tomovićem - VELIKI ŠEF OŠTRO KAZNIO, svake sezone ga IZBACUJU!

"Molim vas oprostite mi ovu grešku. Neću više ovo ponavljati, omaklo mi se. Nisam bio pri sebi, savladao me je bes i svima ću se izviniti ako treba, čak i Vladimiru obećavam!"

Foto: TV Pink printscreen

Kako je nedavno postao otac, Miki se pravdao, preklinjao i govorio da mu novac treba za dete.

TUČA U ZADRUZI! Tomović i Miki se PESNIČILI - Svi skočili da ih RAZDVOJE! Zadrugark VRIŠTALE, sledi DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)

"Novac mi je preko potreban. Kući imam malu bebu, kako ja drugačije da zaradim ovoliki novac?! Otac će me se odreći, govorio mi je da nisam normalan kako se ponašam i obećao sam mu da ću se promeniti. Izgubio sam već dosta prijatelja, sad me tek niko neće ni pogledati."

VIŠE O ZADRUZI 4 PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vuk

pre 3 godine

sta reci za coveka koji je s*rco 40 god,po kladionicama,nema ni dan radnog staza,i koji cita stripove i dnevni list,,danas,,

Nada

pre 3 godine

Sto se vadis na dete kada ga i ne zelis - samo si ga napravio i samo moras placati alimentaciju i to je sve - FOLIRANT

Mikabg

pre 3 godine

"Gospodine" Đuričić, zbog nasilja u predhodnoj sezoni ste nosili nanogicu. Sada ćete verovatno za ovaj napad biti osuđeni na zatvorsku kaznu. Ostavite se patetike i spominjanja deteta. Na to ste trebali da mislite pre ulaska u rijaliti!!!???

Božur

pre 3 godine

Ako treba da se poštuje zakon, onda se ovo tretira kao tuča odnosno remećenje javnog reda i mira i da nisu u rijalitiju, odnosno da je ovo rijaliti njih dvojica bi dobila prekršajne prijave, ali pošto je Zadruga država u državi onda je tu sudija veliki šef koji Mikija po drugi put šalje u zatvor. Ako je ono prošli put okarakterisano kao nasilničko ponašanje, ovoga puta je u pitanju klasična tuča, jedno je kada neko nekoga udara , a taj neko se ne brani, a drugo je kada se učesnici tuče razdvoje pa jedan od njih ponovo nasrće da se tuča nastavi...Mitroviću ako već žarko želiš da deliš pravdu, onda su obojica za izbacivanje iz tvoje "države" Ovako Tomović ispade cvećka, a zna se da nije ništa bolji od Mikija (radio je isto što i Miki), a Mikija šalješ direktno u zatvor...Pa što si ga zvao, ako znaš kakav je...Zvao si ga zbog gledanosti i sada si jedeva dočekao da mu upropastiš život...Pa gde će ti duša, ako je i imaš...Pucale su u tvojoj "državi" glave kao tikve pa nikom ništa, Miljanica može nekoga i da ubije, ali ako sama ne ode iz Zadruge ti je izbaciti nećeš...E jeste ti kriteriujm do bola.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17