• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2020

16:17

JEZIVA TUČA U ZADRUZI! KRISTIJAN GA RAZVALIO - SRUŠIO GA, haos! Tomović se ZALETEO NA Golubovića - ISEČEN PO RUCI (VIDEO)

Rijaliti

JEZIVA TUČA U ZADRUZI! KRISTIJAN GA RAZVALIO - SRUŠIO GA, haos! Tomović se ZALETEO NA Golubovića - ISEČEN PO RUCI (VIDEO)

Podeli vest

Užas!

Nakon što su lopovi morali da ukradu novac od policajaca, došlo je do haosa u Beloj kući. Ovoga puta između Kristijana Golubovića, Alena Hadrovića i Vladimira Tomovića.

Kristijan je gurnuo Alena, a onda se u sve umešao i Tomović, skočivši na Kikija. Svi su ih razdvajali, a obezbeđenje ih je jedva obuzdalo!

- Vlado! Kiki! - vikali su zadrugari.

- Dođi pi*ko! - rekao je Kristijan.

- Nisam ja, čoveče! Nisam te ja gurnuo, jesi li lud? Šta je s tobom! Pusti me! - govorio je Tomović.

Nakon što su ih odvojili, Golubović je pokazao ruku i rekao da se isekao na staklo ispred paba,

SNIMAK POGLEDAJTE OVDE!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija