• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.10.2020

16:48

''ERA GUBI PAMĆENJE, NARAVNO DA SMO ROD!'' Oglasio se ANDRIJA, Snežanin sin nakon što je FOLKER rekao da nisu rodbina!

Rijaliti

''ERA GUBI PAMĆENJE, NARAVNO DA SMO ROD!'' Oglasio se ANDRIJA, Snežanin sin nakon što je FOLKER rekao da nisu rodbina!

Podeli vest

Njega je nosila u stomaku dok je bila zarobljena!

Aktuelna zadrugarka, Snežana Ojdanić koja je sve rasplakala svojom tužnom životnom pričom da je kao trudnica završila u belom roblju, otkrila je pre ulaska u Zadrugu 4 da je rođaka našeg poznatog pevača narodne muzike, Ere Ojdanića.

UŠLA U ZADRUGU I REKLA DA JOJ JE ERA OJDANIĆ ROD! Pevač se oglasio i otkrio pravu ISTINU: Kalja nam prezime!

Foto: printscreen Twitter

Pevač se oglasio i rekao da nikada nije čuo za nju, a naša ekipa je odmah kontaktirala Snežaninog sinu Andriju koji je imao drugačiju priču:

NJEGA JE NOSILA U STOMAKU dok je bila ŽRTVA BELOG ROBLJA! Ovo je Snežanin SIN ANDRIJA - Baš je ŠMEKER! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

 

- Naravno da zna ko je Snežana. Zna i čije je ćerka. Moj deda je Eri brat od strica. Majka je kao mlađa išla kod njega. Možda čovek gubi pamćenje, godine su to. Ja se redovno čujem sa Erinim unukom. Čak sam i jednom pričao sa njim telefonom. Mi Ojdanići smo svi iz istog plemena. Svakako, mojoj Sneži ne treba reklama od njega, al da smo rod, jesmo - rekao je Andrija za naš portal.

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija