• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs, Informer.rs

12.10.2020

15:30

OGLASIO SE MIKI ĐURIČIĆ! Prvi put nakon DISKVALIFIKACIJE - POVLAČIM SE IZ JAVNOG ŽIVOTA, a evo šta kaže o Tomoviću!

Rijaliti

OGLASIO SE MIKI ĐURIČIĆ! Prvi put nakon DISKVALIFIKACIJE - POVLAČIM SE IZ JAVNOG ŽIVOTA, a evo šta kaže o Tomoviću!

Podeli vest

Rijaliti zvezda želi da se isključi potpuno iz javnosti.

Miroslav Miki Đuričić je diskvalifikovan iz "Zadruge 4" zbog fizičkog nasrtaja na Vladimira Tomovića, a od tada ni sa kim nije u kontaktu i izbegava komunikaciju sa medijima, o čemu je njegov brat već pričao.

Miki se sada prvi put oglasio za medije i otkrio kakav život živi nakon diskvalifikacije.

Foto: printscreen

- Upravo sam u poljoprivrednoj apoteci. Živim običan normalan život na selu, niti se družim sa poznatima, niti imam neku želju. Živim drugi život. Kada me pozovu da budem deo njihovog programa to učinim. Imam posla, idem kući da nahranim svinje, nemam vreme da priča sada. Pustite mene, nemam šta više da vam kažem - rekao je Miki, a na pitanje da li je otišao u policiju kako bi dao izjavu povodom napada na Vladimira Tomovića kaže:

- Manite se mene, moje stvari ću rešiti kako treba. Tu je šta je. Šta da da dajem izjave nisam ga udario? Ne dajem izjave. Ništa ne želim da demantujem. Ako trebam da snosim posledice svojih postupaka. Nemam želudac za sve - rekao je Đuričić. 

Foto: TV Pink printscreen

Potom je dodao kako više ne želi da bude deo javnog sveta, iako je već 14. godina proveo u brojnim šou programima koji su bili rijaliti programi.

- Ne želim da se piše o meni, da budem deo estrade. Hoću da imam svoj život i da budem daleko od svega toga što izlazi i što se piše. Zovite ove što žele da se eksponiraju - poručio je rijaliti učesnik.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Andjelko

pre 3 godine

Nasilnik i lažov. Sutra ide u Amidži šou.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija