• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2020

16:15

DŽUKELA, OLOŠ, UNIŠTIĆU GA! Ljupka Stević priznala - JANJUŠ MI JE SLAO PORUKE! Objavila PREPISKU nakon žestokih PROZIVKI - On je KLOŠAR!

Rijaliti

DŽUKELA, OLOŠ, UNIŠTIĆU GA! Ljupka Stević priznala - JANJUŠ MI JE SLAO PORUKE! Objavila PREPISKU nakon žestokih PROZIVKI - On je KLOŠAR!

Podeli vest

Nakon svega što je proživela sa Simićem, novi skandal

Na žurci u "Zadruzi" sinoć je pevala Ljupka Stević. Osim što je napravila ludu atmosferu i zabavila zadrugare, ušla je i u jedan sukob - sa Markom Janjuševićem Janjušem. Janjuš je isprozivao:

- Ovde su sve k*rve i švalerke. J*bem im ja majku. J*bu se sa likom koji je oženjen, posle im đavo kriv - rekao je bivši košarkaš koji je i sam prevario svoju suprugu sa starletom u prošloj "Zadruzi", a Ljupka je na to odgovorila:

Foto: TV Pink printscreen

- Janjuš je jedna džukela! Kad se desilo sve sa Simićem, na Instagramu mi je napisao: "Legendice moja, šta se to desilo?" Sad me javno pljuje! Neka gleda svoje dvorište. Očigledno je besan na mene jer je Maja Marinković videla šta sam uradila, pa se osilila i raskrinkala ga na društvenim mrežama. Džukela obična! - rekla je ona i dodala:

- Je*acu mu mater kad izađe iz "Zadruge"! Ološ jedan bedni! Ne bi me čudilo da on to ni ne misli, već da je to rekao da bi u rijalitiju bio u centru pažnje. Očigledno mu treba reklama. On nije ni m od muškarca kad tako vređa ženu! Klošar - odbrusila mu je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija