• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24/sedam

19.10.2020

21:49

EVO U KOM MESECU TRUDNOĆE JE LUNA ĐOGANI! Pobednica ZADRUGE je sinoć otkrila da je u DRUGOM STANJU, a sada su isplivali OVI detalji!

Rijaliti

EVO U KOM MESECU TRUDNOĆE JE LUNA ĐOGANI! Pobednica ZADRUGE je sinoć otkrila da je u DRUGOM STANJU, a sada su isplivali OVI detalji!

Podeli vest

Presrećni su!

Luna Đogani prethodne večeri objavila je putem društvenih mreža da je u drugom stanju, te da će se zajedno sa verenikom Markom Miljkovićem po prvi put ostvariti kao roditelj (više o tome pročitajte ovde). Majka Anabela na Instagramu joj je čestitala među prvima (više o tome pročitajte ovde), pa za domaće medije otkrila i detalje trudnoće.

Foto: instagram/luna_djogani

- Sinoć sam saznala za to. Trudna je četiri nedelje. Bez veze mi je da oko toga sada pravimo cirkus, nemojte da me shvatite pogrešno… Ono što sam objavila na Instagramu – uradila sam to da ne bih morala svima ponaosob da objašnjavam. Prerano je praviti bilo kakav cirkus i iznositi detalje, a sto puta sam se javila na telefon od sinoć. Na Instagramu sam napisala ono što je sasvim normalno sada i u ovim okolnostima. - rekla je Anabela i dodala:

Foto: Printscreen You Tube

- Presrećna sam i to je sasvim dovoljno, s obzirom na to da je zaista rani početak. Još nije ni na ultrazvuk otišla. Treba malo pustiti sve, vest je odjeknula, ona je to htela, nije htela da krije… Ništa se specijalno nije promenilo, sinoć smo saznali, a danas svako ima svoje obaveze, ne želimo da preterujemo. Znate i sami da, kao i na svakom početku, treba čovek malo da pusti da to sve ide svojim tokom - dodala je Atijasova.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija