• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2020

09:02

KIJA U ZADRUZI! Izbio žestok SUKOB između Kockareve i Vuka Moba! Umešala se i njena MAJKA - neviđeni SKANDAL! Progovorila o SVEMU - OVO je ISTINA! (VIDEO)

Rijaliti

KIJA U ZADRUZI! Izbio žestok SUKOB između Kockareve i Vuka Moba! Umešala se i njena MAJKA - neviđeni SKANDAL! Progovorila o SVEMU - OVO je ISTINA! (VIDEO)

Podeli vest

Šok za sve!

Kija Kockar se sinoć uključila u "Zadrugu". Naime, tokom emisije "Pitanja gledalaca" pričalo se dosta o Kijinom odnosu sa Vukom Mobom, a ona je ona rešila da mu se dikretno u rijalitiju obrati.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kija je tom prilikom otkrila da je tužila Vuka Moba.

- Ja sam ovo mogla da govorim u javnosti, ali želela sam da ovo čuju zadrugari i da ovo čuje moja majka. Ona nije upućena u moj život toliko što se tiče tih stvari. Mislim da bi Vukadinu Gojkoviću bilo bolje da sedne i da se bavi svojim životom, da mislim na svoju karijeru, porodici i na to šta ga čeka napolju. Želim mu sve najbolje, ali mislim da je ovo prevršilo svaku meru - rekla je Kija u jednom momentu tokom uključenja i dodala:

- Sve što si pričao nije istina, ja sam nju tužila ali je svaka tužba koja je bila protiv njegove verenice išla u moju korist! A on iznosi notorne laži i moja majka ne mora da ustaje i brani moju moralnost! Ja sam žena koja je doživela takvu situaciju koja je svakako poraz. On nikada nije bio u stanu kod mene. Ja se nisam javila sad ovde da iznosim, jer ću mu sve reći u tužbi i javila sam se da kažem majci da ne ustaje za ovakve gluposti. On upravo pokušava da se opere da smo bili u kombinaciji, a on je dečko koji plače i nikada neću zaboraviti njegove reči da želi da mi budemo Bijonse i Džej Zi. Ja sam se javila da javim da je advokatica podnela tužbu, a ova sa njegovom verenicom je pri kraju. Udaranje na moral jedne žene je jako loše, kad muškarac nema šta za ženu da kaže, reći će da je ološ! Druga tužba upravo je potpisana, i to je sve što imam da kažem - rekla je Kija.

Foto: printscreen/tvpink

- U stanu koji sam ja kupila on nije bio, i neću da se spinuje priča da smo bili zajedno, mi smo uslikani u apartmanu njegovoh roditelja gde sam ja sama boravila. Pošto sam se uključila i nisam sama, imam da kažem, to je sve što se tiče između mene i Vukadina. U ovom trenutku, ja sumnjam na njega za neke stvari, a mami imam da kažem da se ne nervira - rekla je Kija.

Podsetimo, Vuk je u nekoliko navrata govorio o svom odnosu sa Kijom Kockar, a tako je bilo i sinoć, kada je došlo do žestoke svađe između Kijine majke Nadice i njega.

VIŠE O DEŠAVANJIMA IZ ZADRUGE PROČITAJTE OVDE 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju!
Live TV

Srbija je na putu ka vaskrsenju nacionalnog identiteta! Narod se dozvao pameti, ne dozvoljava da ga vode oni koji samo pljuju!

Jedna od glavnih promotera teorije da su Srbi zločinački narod Sonja Biserko, govorila je za ekstremistički portal Slobodna Bosna. Biserko je primetila jednu tačnu činjenicu, da Srbija ni na koji način neće u dogledno vreme priznati genocid u Srebrenici. Ovu izjavu komentarisao je gost "Info jutra" Informer televizije Bojan Borovčanin, predsednik udruženja građana "NIT".

17.06.2024

10:41

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)
Live TV

Kurti na svaki mogući način teroriše Srbe na Kosmetu! Cilj je da se čitavo srpsko stanovništvo zaplaši i protera! (VIDEO)

U noći između petka i subote, sat vremena nakon ponoći, u centru Leposavića, privedena su dva maloletnika, zbog, kako su potvrdili, pevanja pesama na jednom rođendanu. Tzv. Kosovska policija ih je, kažu, prskala suzavcem i primenjivala silu sve do policijske stanice. Na ovu temu za Informer govorio je Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku.

17.06.2024

09:59

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija