• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.11.2020

22:29

STANIJA GA NE GLEDA U OČI! Kristijan joj se JAVNO IZVINIO, a ovo je NJENA REAKCIJA - SUKOB UŽIVO, GUTA SUZE!

Rijaliti

STANIJA GA NE GLEDA U OČI! Kristijan joj se JAVNO IZVINIO, a ovo je NJENA REAKCIJA - SUKOB UŽIVO, GUTA SUZE!

Podeli vest

Rešili da izglade odnose!

U večerašnjoj emisiji "Amidži šou" gosti su Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović, koji je specijalno zbog ovog susreta na kratko napustio "Zadrugu".

Svi su čekali da vide kako će proteći trenutak kada Kiki i Stana ugledaju jedan drugog, s obzirom da je poznato da se sude zbog žestokih uvreda i pretnji smrću. 

Stanija ga je jedva gledala u oči, ispred studija pre početka emisije (što možete videti OVDE), a kada su se uključili uživo, Golubović se pokajao zbog svojih reči i izvinio starleti i nekadašnjoj drugarici.

- Došlo je do krivične prijave sa njene strane, bez potrebe, kao plašila se za život sebe i svojih najmilijih. Ja umem da budem jako upečatljiv, surov i sirov, ali nije mi bila zadnja namera. Ja planem u sekundi kad mi spomenu ženu i dete pa se vodila tim hejterskim izjavama, onda sam hteo da napravim skeč.... Nisam imao nameru ni da povrednim ni nju ni njene bližnje, to je bilo u afektu. Voleo bih da mi se izvini jer mi je spomenula svetinju moju ćerku, ja sam nju čekao 18 godina - izjavio je Kristijan na samom početku, pa dodao:

- Mi svi govorimo jedni drugima ne znam šta, tamo je zadrugar rekao devojci "Nemoj vilicu da ti slomim", zbog banalne stvari. Ovo sam rekao u momentu kad je u pitanju život mog najvoljenijeg bića. Začudilo me je da se opet bavi sudom, pored svega, to je sve šoubiznis. Glupo je da se raspravljamo pred tužilaštvom o takvim glupostima. Bitno mi je da ne ispadnem kreten, kad ispadnem onda kažem izvini, ona zna kakav sam ja - istakao je Golubović.

Dobrojevićeva je bila na ivici suza i govorila je da su je jako povredile njegove reči i pitala ga kako bi on reagovao da se njegovom detetu isto to dešava.

Želim da kažem da je čovek sa ulice da ću ispoštovati događaj koji smo dogovorili. Isklevetao me na sve moguće načine i pretio smrću i nisam više mogla ništa da ga ne prijavim u policiji. Ja razumem ono za dete, ali i ja sam nečije dete. Ovom prilikom ti se izvinjavam za to, ali moraš i ti da shvatiš kako je mojoj majci dok si me ti klevetao. Prvi si krenuo, Kristijan, nikad ne bih ušla u to. Ja nikada nisam htela time da se bavim. Isklevetao si me samo odjednom. Bio je "Amidži šou", "Magazin In", pitala sam te je l sve u redu, rekao si da jeste i onda je krenulo vređanje - rekla je Stanija sa suzama u očima, a na to se nadovezao Kristijan i pružio joj ruku pomirenja.

Foto: tv pink printscreen

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija