• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dušan Lukić

12.11.2020

07:55

EKSKLUZIVNO! "NE BIH VOLELA DA IMAM VANBRAČNO DETE" Luna Đogani progovorila o SVADBI sa Miljkovićem, pa priznala OVO!

Rijaliti

EKSKLUZIVNO! "NE BIH VOLELA DA IMAM VANBRAČNO DETE" Luna Đogani progovorila o SVADBI sa Miljkovićem, pa priznala OVO!

Podeli vest

Moja trudnoća je pravo čudo jer su mi lekari u više navrata govorili da možda neću moći da zatrudnim - rekla je Đoganijeva

Pobednica rijalitija "Zadruge 2"  Luna Đogani i njen verenik Marko Miljković planiraju da ozvaniče vezu pre nego što im se rodi beba. Budući roditelji su želeli da naprave veliku svadbu, međutim, zbog epidemije koronavirusa moraće da se zadovolje intimnijom ceremonijom.

- Marko i ja ćemo se venčati pre mog porođaja zato što ne bih volela da imam vanbračno dete! Odavno smo planirali da napravimo veliku svadbu, ali je korona sve upropastila. Vreme provodim tako što se odmaram i po ceo dan leškarim. Informišem se o stvarima vezanim za trudnoću, a počela sam da čitam razne knjige. Konsultujem se dosta i sa mamom jer je ona ipak tri puta rađala, tako da zna kroz šta trenutno prolazim - kaže Luna.

Problemi sa zdravljem

Rijaliti zvezda je presrećna što je uspela da ostane u drugom stanju jer su joj lekari zbog predkanceroznog stanja materice prognozirali da nikada neće moći da zatrudni.

- Moja trudnoća je pravo čudo jer su mi lekari u više navrata govorili da možda neću moći da zatrudnim. Imala sam razne ginekološke probleme i intervencije. Marko i ja smo svakako radili na bebi, ali nismo ni sanjali da će se sve dogoditi ovako brzo. Kada smo čuli bebine otkucaje srca, počeli smo da plačemo od sreće - priča Đoganijeva i dodaje da joj mnogi prognoziraju da će roditi dečaka:

Foto: instagram/luna_djogani

- Nije mi bitno kog će pola biti beba. Najvažnije je da bude zdrava. Nemam osećaj o tome da li će biti dečak ili devojčica, ali svi u mom okruženju nekako osećaju da nosim muško dete.

Đoganijeva je potvrdila da će bebi dati ono ime koje je planirala sa Sobom Radanovićem.

- Ako bude žensko, zvaće se Mia, a ako bude muško, Luka. Marko hoće da mu rodim petoro dece! Ja bih ipak volela da se zaustavimo na troje. Mislim da je to sasvim dovoljno - smatra rijaliti zvezda...

Foto: tv in

Bez obzira na sreću koju Đoganijeva oseća zbog dolaska bebe na svet, činjenica da su njeni roditelji i dalje u svađi ne prestaje da je boli.

- Do sada nismo uspeli da se okupimo svi porodično i pričamo o mojoj trudnoći. Poznato je da mama i tata ne pričaju, tako da se odvojeno viđamo. Nadam se da će se to jednog dana promeniti i da će ti ružni dani da ostanu iza nas. Oni su bez obzira na sve presrećni što sam u drugom stanju - kaže Luna.

 Luna Đogani kaže da je po njenom mišljenju najgluplja osoba u "Zadruzi 4" Maja Marinković.

Foto: TV Pink printscreen

- Sa Majom Marinković ne bih imala o čemu da pričam. Nekako mi je uvek bila priglupa. Nemam favorita što se tiče ove sezone, ali bih svakako volela da pobedi Miljana Kulić. Non-stop je tamo, pa da je više ne slušamo! Favorit mi je bio Miki Đuričić, ali je, nažalost, diskvalifikovan.

- Marko i ja mnogo zarađujemo od "Instagrama".

Luna Đogani trenutno ima oko pola miliona pratilaca na svom "Instagramu" profilu, a to je iskoristila kako bi došla do dobre zarade. Ona i Marko su sklopili ugovore sa brojnim brendovima, pa reklamiraju garderobu, patike, kozmetiku i druge proizvode. Par mesečno samo od reklama na Instagramu zaradi oko 10.000 evra.

- Pre bih volela da me na "Instagramu" prati 10 miliona ljudi nego da mi neko pokloni 100.000 evra. Mnogo zarađujem tako što reklamiram stvari na društvenim mrežama, a dobro sam plaćena jer me prati pola miliona ljudi. Kako rastu pratioci, diže se i cena reklame. Imamo dovoljno za sebe, a planiramo da se selimo u neki veći stan u skorije vreme - poručuje Đoganijeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
lola

pre 3 godine

Iz tvoja usta u Bozje usi! Neka vam je sa srecom!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija