• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2020

09:11

NAPUSTILA BELU KUĆU! Lupala na KAPIJU - URLA, BRUTALNA SVAĐA! Nisu mogli da je SMIRE - Neću da prave BUDALU OD MENE (VIDEO)

Rijaliti

NAPUSTILA BELU KUĆU! Lupala na KAPIJU - URLA, BRUTALNA SVAĐA! Nisu mogli da je SMIRE - Neću da prave BUDALU OD MENE (VIDEO)

Podeli vest

Ne može da istrpi pritisak koji nosi rijaliti

Monika Horvat već danima ima probleme u Beloj kući i ne može da istrpi pritisak, a sinoć je, nakon svađe sa Jovanom Ljubisavljević totalno pukla i poželela da napusti imanje.

Filip Car je pokušavao da je smiri dok je ona bila na kapiji.

- Neću dramu hoću kući! Napolju je korona, uhvatili su me na bum. Svi su pokretači što ja hoću da idem kući. I ti Filipe i Jovana, pravite mi sve loše - urlala je Monika, dok ju je Filip tešio.

- Znam da si ti teška, zato i ćutim. Napolju je lakše da ti se priđe, jer nisi pod stresom. Ne možeš da ideš napolje, napolju je korona i nećeš moći da izlaziš - rekao je Car.

- Ja neću da neko od mene pravi budalu - dodala je Monika, a zatim joj je prišla i Jovana. Njihov razgovor možete pogledati u snimku ispod. 

Najnovije vesti iz "Zadruge" pratite OVDE.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Srbija