• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.12.2020

17:57

MARIJA NAJAVILA HAOS KAD SE VRATI U BELU KUĆU! Miljani zbog OVOGA neće biti dobro - ZAPLAKALA pred KAMERAMA! Evo šta je REKLA!

Rijaliti

MARIJA NAJAVILA HAOS KAD SE VRATI U BELU KUĆU! Miljani zbog OVOGA neće biti dobro - ZAPLAKALA pred KAMERAMA! Evo šta je REKLA!

Podeli vest

Marija Kulić oglasila se nakon što je napustila "Zadrugu" i najavila haos kada se vrati u Belu kuću.

Marija Kulić već neko vreme nije u rijaliti programu "Zadruga", a Belu kuću je napustila zato što je njen unuk Željko dobio boginje.

Marija se sada oglasila u emisiji "Premijera - vikend specijal" i progovorila o Miljani Kulić.

Foto: printscreen

- Katastrofa. Ja sam u sudu na Rumi toliko vikala da su se ljudi okretali, da vide šta se dešava. Kad budem otišla u rijaliti, sve ću im reći. Ogorčena sam, a posebno na Miljanu. Svašta ću joj reći. Od svega što je pričala. Imam milion pitanja za nju. Naravno da sam ljuta. Svi su ljuti i to nije prvi put. Jedva čekam da odem i da im kažem sve što treba i jedno i drugom - rekla je Marija.

Marija rasplakala pred kamerama i istakla da joj je zbog Miljane narušeno zdravlje.

Foto: printscreen

- Kada budem otišla i postavila Miljani 30 pitanja, da vidiš da li će imati odgovore na ta pitanja. Ovo ponašanje je prevazišlo sve! Najgore je što ona ponižava! Ja sam pored Miljane izgubila skroz živce, ja više s ljudima ne znam da razgovaram normalno. Trudim se isto da Željko to ne primeti, gledam da se maksimalno posvetim njemu. Kada je u kući neki nemir, ja se trudim da on to ne primeti. Naravno da mi je teško. Evo, kada vi odete, idem opet kod lekara. Sredila sam svoje zdravlje zahvaljujući njoj - rekla je Marija plačući u pomenutoj emisiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija