• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.12.2020

13:00

GASTOZ DANAS DOLAZI NA HEPI! Nakon HAOSA koji se desio u vili Parova, on NAJAVIO OVO, evo šta će se desiti!

Rijaliti

GASTOZ DANAS DOLAZI NA HEPI! Nakon HAOSA koji se desio u vili Parova, on NAJAVIO OVO, evo šta će se desiti!

Podeli vest

U subotu veče se ispred zemunske vile pojavila policija kako bi intervenisala zbog pobune rijaliti učesnika, koji su navodno razbili vrata koja su vodila do producenta.

Nenad Marinković Gastoz, Mladen Vuletić, Nikola Lakić, Aleksandra Coka Lakić i Ilijana Vagić, Karađorđe Subotić su nakon privođenja zbog drame koja je nastala u vili Parova dali iskaz u policiji. 

Nakon svega ovoga se oglasio jedan od glavnih aktera Nenad Marinković Gastoz koji je najavio ponovni odlazak na Hepi televiziju zbog razrešenja trenutne situacije.

- Spala knjiga na šest slova! Ne znam šta se desilo, kako su ostali iz rijalitija ostali tamo, šta se dogodilo u tih nekoliko minuta da promene mišljenje... - pričao je Gastoz na Instagramu i dodao: 

- Videćemo šta će biti, sutra treba da odemo do Hepi televizije sa advokatima, pošto su i oni prekršili ugovor kao i mi... Što se mene tiče, ne moram ni da se vraćam... - govorio je Gastoz 

Foto: printscreen instagram/gasttozz.official

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bagi

pre 3 godine

Kako да вратиш дугове, провод, далеке дестинације, раскош, оној дрчној јахте и скупе крпице? Кад све потроши_те оставиће те и прешалтати се на неког ко има кеш...

Goca

pre 3 godine

Bezi bre covece. Sta ides da milis da te vrate?

Vns

pre 3 godine

Pravda za ovog intelektualca...ima taj teleći pogled... pardon goveđi....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija