• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.12.2020

15:46

BEŽI IZ ZADRUGE - PRESKAČE OGRADU! Novi SKANDAL U ZADRUZI - Milica Kemez opet na KROVU! Odlazi zbog BORE (VIDEO)

Rijaliti

BEŽI IZ ZADRUGE - PRESKAČE OGRADU! Novi SKANDAL U ZADRUZI - Milica Kemez opet na KROVU! Odlazi zbog BORE (VIDEO)

Podeli vest

U toku glasanja za najbolji spot došlo je do sukoba između Milice Kemez i Bore Santane. Bora je zamerio Milici što je imala sukob sa Nenadom Aleksićem Ša.

Bora je sve vreme izazivao Milicu Kemez i jurila ga je po kući, da bi na kraju ona izletela iz kuće.

Milica je opet pokušala da pobegne sa imanja. Ona je otrčala u apartman Miljane Kulić, odakle je nameravala da pobegne. U tome ju je sprečio Lepi Mića, koji joj nije dao da preskoči ogradu.

- Milice silazi dole odmah, nemoj da me nerviraš - urlao je Mića dok je držao Milicu za nogu.

Foto: tv pink printscreen

- Neću pusti me, ne mogu više - plakala je Milica.

Kada je uspeo da je skine sa ograde, Lepi Mića je pokušao da smiri Milicu, ali bezuspešno, jer nije mogla da zaustavi suze. Miljana i Mića su uveli Kemezovu u apartman i smirivali je.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija