• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

15.12.2020

17:58

NOGOM U STOMAK?! Isplivao NECENZURISANI USPORENI SNIMAK fizičkog okršaja Tare i Dragane - Posle ovoga DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)

Rijaliti

NOGOM U STOMAK?! Isplivao NECENZURISANI USPORENI SNIMAK fizičkog okršaja Tare i Dragane - Posle ovoga DISKVALIFIKACIJA? (VIDEO)

Podeli vest

Tokom dana je došlo do žestokog okršaja Dragane Mitrović i Tare Simov, zbog čega je Dragana kažnjena dvonedeljnim honorarom jer je prva nasrnula na Simovu.

Naime, Dragana je gurnula Taru jer nije htela da je pusti iz toaleta, a situacija je iz minuta u minut bila sve napetija. 

Na društvenoj mreži Tviter je isplivao usporeni video, gde se jasno vidi kako Tara zamahuje nogom ka Dragani. Nakon što ju je udarila nogom u grudi, Paula je Draganu gurnula sa leđa.

Foto: TV Pink printscreen

Da li će Tara ovaj put proći nekažnjeno ili će produkcija kazniti i Simovu, ostaje nam da saznamo, a pomenuti snimak pogledajte u nastavku.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija