• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2020

15:31

EKSKLUZIVNI PAPARACO! DRAGANA MITAR I EDO SE POMIRILI - uhvaćeni ZAJEDNO! Evo šta su RADILI! Pukla veza sa BIZNISMENOM/FOTO

Rijaliti

EKSKLUZIVNI PAPARACO! DRAGANA MITAR I EDO SE POMIRILI - uhvaćeni ZAJEDNO! Evo šta su RADILI! Pukla veza sa BIZNISMENOM/FOTO

Podeli vest

Bivša zadrugarka nedavno je uživala na luksuznoj destinaciji sa novim dečkom, poznatim biznismenom, a sada je uhvaćena u društvu bivšeg ljubavnika, Edisa Fetića.

Nakon što su izašli iz "Zadruge", Dragana Mitar i Edis Fetić nisu bili u dobrim odnosima.

Prekinuli su romansu, a bivša modelsica je našla novu ljubav, biznismena Đorđa, sa kojim je nedavno išla na luksuzno letovanje u Egipat.

Kako je istakla, on joj je posle mesec dana zabavljanja poklonio automobil.

- Uživam u vezi sa Đorđem. Lepo je prihvatio mog sina. Moj dečko ima dom za stara lica i firmu za pogrebnu opremu. Posle mesec dana zabavljanja mi je dao automobil. Ne smetaju mi komentari da sam sponzoruša jer ja od svojih emotivnih partnera ništa sama ne tražim - ispričala je Mitrova nedavno za "Alo".

Foto: instagram/dragana_mitar

Ipak, kako ekskluzivno saznajemo, ta veza je PUKLA! Dragana je uhvaćena kako šeta sa Edisom po tržnom centru u Beogradu, a tu je bio i njen sin Joca. 

Zajedno su šetali, šopingovali i delovali srećno i nasmejano. Pozvali smo bivšu zadrugarku kako bismo proverili šta se tačno dešava u njenom ljubavnom životu.

Na pitanje u kakvom je odnosu sa Edisom Fetićem, Mitrova je kao iz topa odgovorila:

- Ni u kakvom. Niti se čujemo, niti se viđamo. On mene ne zanima uopšte više - rekla je Gaga, a kada smo joj izneli dokaze da je uhvaćena sa njim u jednom tržnom centru, bivša zadrugarka je odmah promenila ploču.

- A to, pa da videli smo se na kratko, popili smo piće, ali nismo ni u kakvim odnosima osim prijateljskim. Ja bih popila kafu i sa bivšim suprugom, a kamoli sa Edom.

Na pitanje šta joj je dečko rekao na to što ispija kafe sa bivšim partnerima, Dragana Mitar je bila vrlo kratka.

- Nemam dečka. Nisam u vezi već dve nedelje - rekla je za naš portal Informer.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija