• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

18:37

KARAMBOL U ZADRUZI - PREKID PROGRAMA! Napravila HAOS - Nadežda NAPALA TOMU! Suze i urlanje/VIDEO

Rijaliti

KARAMBOL U ZADRUZI - PREKID PROGRAMA! Napravila HAOS - Nadežda NAPALA TOMU! Suze i urlanje/VIDEO

Podeli vest

U emisiji Radio Amnezija danas je gostovao Toma Panić, nakon čega je usledio haos sa njegovom partnerkom Nadeždom Biljić.

Nadežda je plakala i napala Tomu u studiju gde je gostovao. Panić se prvo pravdao:

- Ja ne želim da se svađam, krvim i ostalo. Takav sam i naravno da sam sada takav sa Nadeždom, ja ću uvek biti dobar prema njoj, biću tu za nju da ona ne bi pravila budalu od sebe. Ja nju jesam voleo kao ženu, kao partnera. Nakon toga mislim da posle svega što se desilo, da sam stalno ispadao najgori. Ona je posle dolazila, izvinjavala se i ostalo. Ne želim da više budemo zajedno, samo želim da budemo dobri kao roditelji našeg deteta. Sinoć sam je molio da od sebe ne pravi budalu i da ispada cirkus - odgovorio je Toma, a potom je Nadežda uletela u emisiju, prekinula program i dodala komentar:

- Ono što ste sinoć videli od Cara prema Mini, ja sam to doživljavala svako veče. On je bio pijan, a ja trudna. On nema emocija odavno, nego je kalkulisao, jer mu je mama rekla da treba da bude sa mnom. Tako se ponašao da ga je sramota da idem sa njim, jer sam upadala u priče muške. Ja sam trebala da budem fikus i da samo sedim, i da budem dama kakvom si hteo da me napraviš, a kada ti budeš gospodin, ja ću biti dama. Molila sam te da smanjiš kilažu i ostalo, uvek sam bila na tvojoj strani, nego pričaš sve nagore o meni. Terala sam te da ideš u Kinu, jer sam znala da to radiš dobro - rekla je Biljićeva.

- Pričaj sve i svašta o meni, problem je samo što je ona pokušavala da me spusti kad god je mogla - dodao je Toma, nakon čega je otišao iz emisije.

- Treba da kaže da sam ga podržavala, ja sam mu prala noge jer nije mogao da se savije od kilaže - rekla je Nadežda.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija