• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer.rs

29.12.2020

13:15

ISPLIVALI DETALJI O MILIJANINOM DEČKU PENZIONERU! Živi u Užicu, nekada je bio BOGAT, a evo čime se SADA BAVI

Rijaliti

ISPLIVALI DETALJI O MILIJANINOM DEČKU PENZIONERU! Živi u Užicu, nekada je bio BOGAT, a evo čime se SADA BAVI

Podeli vest

Milijana Bogdanović postala je poznata po vezi, braku, a zatim i razvodu sa 53 godine starijim partnerom Milojkom Božićem. Priča o ovom neobičnom paru prvo je zainteresovala javnost u Srbiji, a potom su o njihovoj ljubavi pisali čak i svetski mediji

Neobična devojka iz Pilatovića uspela je pre zakonskog okončanja braka da uplovi u novu romansu sa novim vremešnim izabranikom Milošem Markovićem. Vremešni Užičanin je svojevremeno priznao da mu razlika u godinama između njega i Milijane ne predstavlja problem.

- Ne, razlika u godinama je formalna stvar i ona samo nekim ljudima može da smeta. Nama ne. Mi nemamo razliku u shvatanjima, zajedničkim aktivnostima, ljubavi. Dakle, nemamo razlike i zato smo srećni.

Miloš nam je već otkrio da je u penziji, a izvor blizak ovom Užičaninu dao je više podataka o izabraniku Milijane Bogdanović.

Foto: Printscreen You Tube/TvIn

Milijana Bogdanović

- Miloš je retko divan i dobar čovek. Niko vam u čitavom Užicu neće reći ružnu reč o njemu. Mnogi su se začudili njegovoj vezi sa Milijanom iz "Parova", ali svako gleda svoj život - ističe navodno izvor blizak partneru Bogdanovićeve i dodaje:

- On je razveden, ima dvoje dece. Nekada je bio izuzetno bogat, a sada je u penziji i živi od vožnje taksija. Sve što je stekao u životu je potrošio i kome je stigao pomogao je. Takav način života ga je doveo do sadašnjeg skromnog. On čak nema neke nekretnine, već živi u centru Užica kao podstanar - govori navodno sagovornik.

Mnogo se pisalo o prethodnom braku takmičarke "Parova" i nenim motivima za vese sa drastično starijim muškarcima, ali izvor blizak Milošu Markoviću navodno smatra da je po sredi istinska ljubav između Milijane i njega.

- Pored razlike u godinama, začudila nas je činjenica što se ta mala spetljala sa njim. Pošto znamo da Miloš nema neko bogatstvo, začudila nas je čitava ta priča. Očigledno je Milijana sa njim zaista iz ljubavi - zaključuje navodno izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija