• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

02.01.2021

08:57

/NECENZURISAN VIDEO/ KRISTIJAN GOLUBOVIĆ TUKAO JANJUŠA! Haos neviđenih razmera, razdvajalo ih PREKO 10 ČLANOVA OBEZBEĐENJA!

Rijaliti

/NECENZURISAN VIDEO/ KRISTIJAN GOLUBOVIĆ TUKAO JANJUŠA! Haos neviđenih razmera, razdvajalo ih PREKO 10 ČLANOVA OBEZBEĐENJA!

Podeli vest

Sinoć je došlo do žestokog okršaja između Kristijana Golubovića i Marka Janjuševića Janjuša, zbog čega je i obezbeđenje moralo da reaguje.

Naime, Kristijanu je smetalo to kako se Janjuš ponaša prema Maji Marinković, pa je posle njihove svađe intervenisao što je eskaliralo i pretvorilo se u fizički sukob.

Dok ih obezbeđenje nije razdvojilo, Krisitjan je držao Janjuša za glavu i palčevima pokušavao da mu povredi lice i da mu dopre do očnih jabučica, što je veoma bolno, ali nije uspeo jer su ubrzo bili razdvojeni. U jednom momentu čak se čuje se i zvuk koji se može uporediti sa lomljenjem kostiju.

Foto: printscreen

Kristijan i Janjuš

- Ideš na mene, na mene-  ponavč​​​​​​ljao je Janjš dok su ga ljudi iz obezbeđenja držali. 

- Ja mogu na svakoga, na svakoga - ponavljao je Kristijan. 

- Ja mogu da diram koga hoću - rekao je Janjuš.

- Mene ne možeš - urlao je Kristijan. 

Kako je sve izgledalo i završilo se pogledajte na videu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Taki

pre 3 godine

Sta izigrava ovaj debil kristijan zasto ne reaguje produkcija kome je on interesantan sa njegove lovacke price i ovde izigrava velicinu jer obezbedjenje reaguje a on zastrasuje sve izbacite debila izedemti realiti kome je interesantan on

Jovan

pre 3 godine

To našu decu Mitrović usmerava da budu dileri kao ova nepismena u.rana sirovina.

Normalac

pre 3 godine

Nesrećnici... o kome vi pravite članke? Koje vi "vrednosti" ističete i zastupate??

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija