• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2021

12:40

DAVID JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU, TO NAS JE DOVELO DO KRAJA! Ana Korać PRVI PUT O RASKIDU - otkriva kako je došlo do PUCANJA! /FOTO/

Rijaliti

DAVID JE NAPRAVIO VELIKU GREŠKU, TO NAS JE DOVELO DO KRAJA! Ana Korać PRVI PUT O RASKIDU - otkriva kako je došlo do PUCANJA! /FOTO/

Podeli vest

Nekadašnji rijaliti učesnici Zadruge, Ana Korać i David Dragojević, nakon dve godine raskinuli su vezu.

Ana i David, koji su vezu otpočeli u "Zadruzi 2", više nisu zajedno, a kako se navelo, raskid je bio buran, te njih dvoje nisu ostali u dobrim odnosima.

Voditelj Nikole Rumenić, objavio je fotografiju Ane Korać u obnaženom izdanju, sa najavom njenog intervjua za "Ekskluzivno" na Pinku. Gostovanje bivše zadrugarke je zakazano za utorak, kada će u javnost izneti detalje raskida sa Dragojevićem.

Foto: instagram printscreen

- David je napravio grešku koja nas je lišila ljubavi i dovela vezu do kraha - rekla je Ana, a šta će još otkriti, ostaje da saznamo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 3 godine

Koga bre zanima kurvinska posla.Pisi pametno nesto...

Kosta

pre 3 godine

"Cvetiću", "cvetiću"...znamo te kad si - dobra Sorajina drugarica bila, šta god to značilo! Greška je, siguran sam, samo tvoja! Probaj sad da nađeš nekoga ko će te pratiti u stopu i povlađivati svim tvojim hirovima...Nisu svi muškarci ljubitelji plastike i izveštačenosti!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija