• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ - A. SPASOJEVIĆ

30.01.2021

07:30

STANIJA NEĆE MOĆI DA SE BORI ZA GLAVNU NAGRADU U ZADRUZI! Produkcija donela ODLUKU - evo kada starleta ULAZI U RIJALITI!

Rijaliti

STANIJA NEĆE MOĆI DA SE BORI ZA GLAVNU NAGRADU U ZADRUZI! Produkcija donela ODLUKU - evo kada starleta ULAZI U RIJALITI!

Podeli vest

Staniji Dobrojević je dečko Marko Marković striktno zabranio da uđe u "Zadrugu"! Starleta je trebalo da se pridruži Pinkovom rijaliti programu čim je u novembru došla iz Amerike, međutim ona već četiri meseca to odlaže. Uporno se vadi na strah od Kristijana Golubovića, koji joj je pretio smrću, ali je istina da joj Marko ne dozvoljava učestvuje u programu.

Kako Informer saznaje, starleta je obećala čelnim ljudima Pinka da će konačno ući u "Zadrugu" krajem marta što je rasplamsalo njihov sukob.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Stanija trenutno prolazi kroz pakao, pošto se stalno svađa s Markom oko "Zadruge"! On je mnogo ljubomoran! Plaši se da ga ona ne prevari s Kristijanom, s kojim je imala aferu u "Farmi 6", ili Vladimirom Tomovićem, s kojim se takođe zabavljala. Neće to da joj prizna, pa joj govori da nije normalno da uđe u rijaliti u kojem učestvuje Kristijan, čovek koji joj je pretio da će je ubiti - priča dobro obavešten izvor.

 

Prema njegovim rečima, iz stana u Novom Sadu u kom par živi svaku noć se čuje buka.

 

- Svađe su im baš žestoke, ceo komšiluk odjekuje. Stanija vrišti na Marka da je zbog njega u minusu već 48.000 evra, koliko je trebalo da uzme za svoje učešće u rijalitiju od novembra do marta. Rekla mu je i da će, ukoliko do kraja ne uđe, morati da plati kaznu od 50.000 evra jer je potpisala ugovor s Pinkom! Marko je ubeđuje da će ona naći način da reši tu situaciju s njima, te da može da im obeća da će dug odraditi u "Zadruzi 5", kad tamo ne budu Tomović i Golubović - otkriva sagovornik Informera.

Foto: Instagram

 

Međutim, produkcija nije želela ni da čuje za to, pa su uspeli da ubede Staniju da poštuje ugovor i ipak uđe u "Zadrugu" u martu.

 

- Na poslednjem sastanku su napravili definitivni dogovor. Stanija neće moći da se bori za glavnu nagradu od 50.000 evra zato što ulazi samo tri meseca pred finale. Ukoliko ih ponovo ispali, platiće kaznu. Strah do Kristijana ne može više da joj bude izgovor, jer su se pomirili i na sudu, a i u emisiji "Amidži šou".

 

Stanija je za Informer potvrdila da u "Zadrugu" ulazi tek u martu, ali nije želela da prizna da je njen dečko krivac što stalno odlaže useljenje u "Belu kuću":

 

- Hoću još malo da se odmorim i sakupim energiju pred ulazak i susret s pojedinim zadrugarima. Ići ću prvo na Zlatibor, pa na Kopaonik, da se nauživam na planinama, pa idem u "Zadrugu".

 

Miljana potpisala ugovor za "Zadrugu 5"

Miljana Kulić tvrdi da je već potpisala ugovor za narednu sezonu rijalitija.
- Bila sam na razgovoru s čelnicima Pinka i dogovorili smo se da uđem u "Zadrugu 5". Potpisala sam i ugovor. Tamo ću da budem sama, pre svega bez Lazara Čolića Zole, i moći ću da se pokažem u boljem svetlu - rekla je temperamentna Nišlijka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija