• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

07.02.2021

07:30

SKANDALOZNO! Anđelo Ranković BIČOVAO DEVOJKE I STAVLJAO IM STOPALA U USTA! Zadrugari šokirani njegovim priznanjem!

Rijaliti

SKANDALOZNO! Anđelo Ranković BIČOVAO DEVOJKE I STAVLJAO IM STOPALA U USTA! Zadrugari šokirani njegovim priznanjem!

Podeli vest

Anđelo Ranković ispričao je u "Zadruzi" da ga loži kada gura devojkama noge u usta i kada ih bičuje. On se kasnije pokajao što je to ispričao, zbog Teodore Džehverović s kojom se zabavljao tri godine

Anđelo Ranković otkrio je u "Zadruzi" da voli devojkama da gura noge u usta! Maneken je šokirao cimere dok je pričao kako mu je fetiš da mu žene ližu stopala, pa su mnogi prokomentarisali da mu je to sigurno radila i Teodora Džehverović, s kojom se zabavljao tri godine!

Foto: TV Pink printscreen

Anđelo Ranković

- Ne volim da pričam o intimnim stvarima ni seksu, ali tačno je da uživam kad mi devojke ližu stopala i kad im stavim nogu u usta! Volim i da koristim bičeve! Nadam se da se Teodora neće naljutiti što je ova tema pokrenuta - priznao je Anđelo. On je bio primoran da prizna svoje fetiše jer je Nataša Radan, s kojom je imao kres-šemu, to prva rastrubila cimerima u "Zadruzi".
Anđelo je zatim dodao da brine kako će sve što je rekao uticati na njegovu bivšu devojku, koju i dalje nije preboleo.

- Žao mi je što sam je*ao ovu kurvu Natašu i sad moram da pričam o ovome, jer je istrtljala sve. Ne znam šta ona ima da palamudi o tome šta ja volim u seksu! Teodora je osoba koju sam najviše voleo u životu! Želeo sam da je oženim. Nadam se da neće imati neprijatnosti zbog ovoga. Krivo mi je što sam je ikad pomenuo u "Zadruzi" i što sad svako može da je razvlači - jadao se Ranković, koji je, otkad se otkrilo šta ga pali u seksu, zapao u tešku depresiju.

Foto: printscreen/tvpink

Anđelo Ranković

Kako saznajemo, pevačica, koja već sedam meseci uživa u ljubavi s košarkašom Ninom Čelebićem, besna je na Rankovića.

- Poludela je kad je čula šta je otkrio pred kamerama. Zbog toga je doživela mnogo neprijatnosti, a na Instagramu joj stiže gomila poruka od muškaraca koji je pitaju da li bi im lizala stopala! Odlepila je zbog svega, baš je ljuta na njega! Odlučila je da, preko koleginica koje budu ulazile u "Zadrugu" da pevaju, pošalje Anđelu poruku da je više nikad ne pominje - otkriva za Informer izvor blizak pop zvezdi.

Foto: Printscreen You Tube

Anđelo Ranković

Da joj nije lako što je njen bivši izneo tako intimne stvari potvrdila je i njena majka Goca Džehverović.  

- Teodori nije svejedno zbog svega što se dešava, jer je ipak bila s njim godinama. Prolazi kroz težak period, svi je pitaju za to! Meni je rekla da s njom nikad nije radio nešto takvo i da nije znala da su mu to fetiši - rekla je Teina mama.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija