• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

12.02.2021

17:30

UHAPŠENA MILJANA KULIĆ - Potresni detalji TORTURE koju je preživela poprodica Gvozdenović zbog rijaliti učesnice

Rijaliti

UHAPŠENA MILJANA KULIĆ - Potresni detalji TORTURE koju je preživela poprodica Gvozdenović zbog rijaliti učesnice

Podeli vest

Poznato je da je Mišel Gvozdenović i njegova porodica prošla pravu torturu sa porodicom Kulić, te porodični rat ne jenjava. Miljana Kulić koja je godinama proganjala pevača sada se sa njim nalazi u rijaliti programu "Zadruga".

Mišelova mama, Hana je ispričala šta se tačno dogodilo u noći za koju je Miljana Kulić rekla da je upravo Mišelova porodica nju napala i povredila je.

Hana je ispričala da je upravo ona ta koja je fizički povređena, te da je na nju nasrnula Miljana, a ne ona na nju, kako je Kulićka više puta pomenula u rijalitiju.

Foto: TV Pink printscreen

Mišel Gvozdenović

- Dolazila je stalno, dobacivala svakakve uvrede i gluposti pre ograde, mi smo je zamolili da nas ostavi na miru, jer samo što smo došli iz Holandije, ona je posle 10 minuta bila ispred kapije. Sela je u taksi i nastavila da kruži. Ja sam u jednom momentu izašla, a ona je sedela u taksiju ispred kapije. Ja sam prišla i pitala je kroz prozor "Dobro, Miljana, šta tražiš u ovo doba noći ispred moje kuće?" Da bi ona, za šta ja imam svedoke, ona je mene udarila iz ruke, preko nosa. To nije bio šamar, ona me je opalila preko nosa! Ja sam se uhvatila za nos da vidim da li je sve u redu, a ona je tada povikala taksisti da vozi. Nakon toga su je uhapsili - počela je priču Hana, pa ispričala i detalje kako je išla u policiju da da izjavu.

Foto: TV Pink printscreen

Miljana i Mišel

- Dobro je što to veče nisam bio tu, ja stvarno ne znam kako bih reagovao - dodao je Saša.

Mišelova majka je otkrila i šta zamera Mariji Kulić kao majci, a ono što nas je šokiralo je to da je Hana više puta videla i Mariju sa Miljanom kako šetaju pored njihove kuće.

Mišelov brat Saša je takođe pustio suzu, te se cela porodica nije ustručavala da pokaže koliko im je teško sve to palo, a pevačev brat je otvoreno rekao da je ponosan na Mišela, jer bi se on više puta fizički obračunavao sa zadrugarima, nakon nekih reči, za razliku od Mišela koji sve situacije podnosi stoički.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17