• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

17.02.2021

07:46

BIVŠE ZADRUGARKE PONOVO ULAZE U RIJALITI! Njih ćete gledati u ZADRUZI - POMRSIĆE KONCE ljubavnom paru!

Rijaliti

BIVŠE ZADRUGARKE PONOVO ULAZE U RIJALITI! Njih ćete gledati u ZADRUZI - POMRSIĆE KONCE ljubavnom paru!

Podeli vest

Ana Korać ulazi u "Zadrugu 4" da bi razdvojila misicu Jovanu Ljubisavljević i Stefana Karića!

Kako Informer saznaje, starleta bi ovih dana trebalo da potpiše ugovor sa čelnicima Pinka i useli se na luksuzno imanje u Šimanovcima. Ona je priznala da joj je cilj da stavi tačku na odnos Jovane i svog bivšeg ljubavnika!

Foto: Printscreen AmiG Show

- Ana je nedavno raskinula sa Davidom Dragojevićem jer mu je našla prepisku sa svojom drugaricom i odmah pronašla utehu kod Stefana. Ona i Karić su bili deset dana zajedno na Jahorini i dogovorili su se da bude sam u rijalitiju i čeka njen ulazak. Međutim, on je prekršio obećanje i smuvao se sa Jovanom, pa je Ana pobesnela i rešila da tu vezu okonča čim uđe u "Zadrugu". Koraćeva je do ušiju zaljubljena u Karića, a ni on nije ravnodušan prema njoj - otkriva dobro obavešten izvor za Informer.

 

Prema njegovim rečima, starleta je sve to nagovestila i kad je bila u žiriju "Ljubavne izazovizije". Ona je tada Stefanu poklonila plišanu igračku, a u bekstejdžu ga je podsetila na obećanje!

 

- Čuvaj igračkicu, nek spava s tobom dok ja ne uđem. Ubiću te što si prekršio obećanje da ćeš me čekati! Što se mene tiče, ti nemaš devojku. I dalje mi se sviđaš, imaj to na umu - kazala je Koraćeva Kariću dok su kamere snimale takmičenje.

Foto: printscreen

 

On joj je na to odgovorio uz šmekerski osmeh:

 

- Jao, Ana, poremetila si me sad. Praviš mi probleme!

 

Ceo ovaj razgovor je stigao do misice, koja zbog toga već danima pravi ljubomorne scene dečku.

 

- Ako se igraš sa mnom, a i dalje imaš nešto sa njom, zažalićeš. Otvoreno je flertovala sa tobom i provocirala me, a ti si se smeškao. Nemoj da ja počnem da radim isto - zapretila mu je Jovana, nesvesna da pored Ane, s kojom je Stefan priznao da je imao se*s pre tri godine, u rijaliti ulazi još jedna njegova bivša - Ivana Šopić.

 

Njih dvoje su bili zajedno u prošloj sezoni, a raskinuli su nekoliko dana posle finala.

 

- Kad uđe Ana, pa Ivana, Jovana neće znati šta ju je snašlo! Mada Stefan govori da posle pokojne misice Dijane Milojković nije bio zaljubljen sve dok nije upoznao Ljubisavljevićevu, on nije neko ko trpi pritisak i ljubomorne scene, pa će se sigurno burno svađati. I između njih tri će da leti perje, pošto su sve zaljubljene u njega - ističe izvor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!
Live TV

(VIDEO) Srbija će ostati razjedinjena dokle god ne definiše šta je njen nacionalni interes! Vučićeva politika vratila je nacionalno dostojanstvo i zato izaziva jake otpore!

Despot Stefan Lazarević govorio je da će ljubav sve pobediti. U emisiji "Info veče" govorilo se o nečemu sasvim suprotnom, o mržnji. Mi u našoj zemlji mnogo gradimo, ali smo zanemarili najvažniji hram, a to je čovek. Mržnjom su se bavili umni ljudi kao što su Niče i Dučić, kao i sveti otac Justin Popović koji je rekao da je mržnja smrt duše. Na ovu temu govorili su ministar unutrašnje i spoljne politike Tomislav Momirović i prof. dr Dragoslav Slojević sa Fakulteta organizacionih nauka.

30.06.2024

22:24

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)
Live TV

Cela Evropa strahuje od migranata ekstremista! Srbija među poslednjima na listi ugroženosti od terorizma! (VIDEO)

Juče je izvršen teroristički napad u Beogradu kada je vehabista iz samostrela upucao pripadnika žandarmerije ispred Izraelske ambasade. Poznato je da je napadač ovom prilikom preminuo, dok je pripadnik žandarmerije operisan i nalazi se van životne opasnosti. Na ovu temu "Otvorenom studiju" Informer televizije govorili su Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju i stručnjak za bezbednost Gordana Mišev.

30.06.2024

20:42

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija