• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2021

08:30

ŠOK U STUDIJU! VUK MOB PRIZNAO DA JE KORISTIO NARKOTIKE: Pre godinu dana sam PONOVO POČEO da...

Rijaliti

ŠOK U STUDIJU! VUK MOB PRIZNAO DA JE KORISTIO NARKOTIKE: Pre godinu dana sam PONOVO POČEO da...

Podeli vest

Reper Vuk Mob javno je priznao da je koristio narkotike, te je otkrio da je tada najviše pogodio svog oca

"Sa koliko godina si probao narkotike?", glasilo je pitanje, a reper je odmah odgovorio: 

 - Sa 20, to je bila marihuana. Dobra buksna bila. Imam kuću na moru i došli su mi drugari i doneli jednu poprilično veliku kesu punu travu. I dok su  moji bili na plaži, videli su posle da se mi čudno ponašamo i pretražili su stvari i našli kesu i poređali su nas u stroj. Moj otac nije verovao da sam ja to koristio to. I ja sam tad priznao, on je bio mnogo razočaran u mene tada. Mene je to užasno mnogo pogodilo tada, slomilo me je. Po prvi put sam video da sam mog oca povredio emotivno. I to je baš uticalo na mene i od tada sam presto - rekao je Vuk i dodao: 

 - Nisam koristio sve do pre godinu, dve, kada sam poneo uzeo. Koristio sam možda jednom u godinu dana -  ispričao je on u emisiji "Amidži šou". 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija