• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

19.02.2021

14:21

JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA! Maja Marinković TRUDNA?! Čorba van sebe nakon saznanja, evo šta joj je poručio! /VIDEO/

Rijaliti

JOŠ JEDNA RIJALITI BEBA! Maja Marinković TRUDNA?! Čorba van sebe nakon saznanja, evo šta joj je poručio! /VIDEO/

Podeli vest

U toku dana Maja Marinković sedela je u pabu sa zadrugarima i požalila se na vrtoglavice koje ima sve češće, te su odmah posumnjali da je u drugom stanju.

- Nije mi dobro, zadnjih dana mi pada koncentracija - rekla je Maja.

- Da nisi trudna? Imaćemo bebu - šalio se Čorba.

- Operem sve, i krećem i u trenutku mi se zavrti u glavi i onda bam! - pričala je Maja.

- To je dobra žena, kad se sredi, odradi sve... - nastavio je Čorba.

Foto: printscreen

Maja i Čorba

Inače, Majin otac Taki nedavno je komentarisao ćerkin odnos sa Čorbom u rijalitiju.

- Nije prijatno videti Maju kako vodi ljubav pred kamerama, zaista to ne gledam. Degutantno je što ima intimne odnose javno. U svojoj glavi sam utripovao da je gluma ili fotomontaža. Neprijatno je to svaki dan da se gleda. Ovo je 21. vek, beogradsko je dete i svaki dan je ovde haos u prestonici. Čorba je nju navukao na odnose, vulgarnosti koje joj je on upućivao nisu naivne - rekao je za „Super TV“, a onda se osvrnuo na njen odnos sa Čorbom:

Foto: HIT dodatak/informer

Maja i Taki

- Njoj se stvarno Čorba sviđa. Podseća je na bivšeg dečka. Janjuš je nju proganjao u kući, te je samim tim morala da kod Čorbe pronađe spas. Zaljubila se u njega. Loše je Čorba postupio prema Maji. Ima sestru, tvrdi da je patrijarhalno vaspitan, a onda vređa moju ćerku. Svačim se on bavio. Koristio oružje, prodavao neke nedozvoljene supstance. Oko Maje se sve vrti. Osuđuju je na sve strane, ali Janjuš je u prvoj sezoni bio sa dve devojke.

U video-prilogu pogledajte kako je izgledala njihova konverzacija:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mila

pre 3 godine

Ne verujem šta čitam. Čorba Maju navukao na bludne radnje. Pa jel Maja lice sa specijalnim potrebama? E Taki samo se ti teši.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija