• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

21.02.2021

10:56

OBJAVILA RAT! Miljana poručila ljubomornim dušama - ON je samo moj! /VIDEO/

Rijaliti

OBJAVILA RAT! Miljana poručila ljubomornim dušama - ON je samo moj! /VIDEO/

Podeli vest

Ucesnica "Zadruge 4", Miljana Kulić poručila je cimerkama, koje su potajno zaljubljene u njenog novog momka, Danijela Višića, da je on samo njen!

Tokom emisjie "Pitanja novinara", Miljana je odgovarala na brojna pitanja. Jedno se, samo po sebi, izdvojilo, od ostalih:

- Kaži iskreno i direktno, kome najviše smeta tvoja veza sa Danijelom - uglasilo je pitanje.

- Neca, Milica, Nataša, Aleks, Sanja, Ana Bulatović i to je to. Poviše ih je - odgvorila je Miljana i dodala: 

- Necu sam sve vreme štitila, imali smo najnormalniju komunikaciju, on je mene masirao i sve, a Danijel je stalno bio tu. Naočigled svih, i vas, i mene, ja sam shvatila da je to radio jer mu se Danijel sviđa. Apsolutno je žalosno da jedan momak ima takvu taktiku, s obzirom da se drugi put ponavlja. Treba da pokaže nešto drugo, njemu se uvek svide momci koji su u vezi. Trebao je da prećuti to, a ne konstantno da ga provocira. Njemu psovke prijaju, jer sada ne bi pričali o njemu da mu se Danijel ne sviđa. Smeta mi to, na svima je da pokušaju, mnoge ga žele, a ja ga imam. Što se Nece tiče, rekla sam mu da ću mu biti noćna mora ako nastavi da nas proganja. Njemu je Danijel preblago odgovorio, jer se on sve vreme smeje, i uživa o tome. Mene je Neca uporedio sa damama dokazanog morala, sa najgorim devojkama ovde u Zadruzi, i pitao je Danijela zašto je Miljana bolja od njih i ostalo...

Foto: Prinscreen

Miljana i Danijel se ljube

Miljana se nadovezala i iznela svoje mišljenje o tome, kako Aleksandra i Sanja ispoljavaju ljubomoru.

Prvo veče je išla sa njim u rehabilitaciju, da priča i ostalo (Aleksandra). Sve su se upletale prvih par dana, dok nije ušao u vezu sa mnom, i posle su počele da pričaju o meni, da me popreko gledaju, da dobacuju. Nas dvoje smo se samo pogledali, i Aleks je došla do nas, i natr*ila se tu, zaista mi je van svake časti, i primitivno, da se ja zbog muškarca raspravljam sa bilo kojom devojkom. Ja neću da komentarišem Sanju, ona je ovde glumila lezbijku dve ipo godine da bi joj Matora kupovala, da bi imala sve. Čula sam za kataloge, samo mi je čovek rekao da ne spominjem ime. Mogu da kažem mami samo šifru od telefona, da vidite koliko košta šta, i da se sve vidi - rekla je Miljana.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija