• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

10.03.2021

13:20

OŽENJENI ŠA SMUVAO TARU, NJEGOV BRAT ŠOKIRAN: Od njega ovo nismo očekivali! Rasturio je brak...

Rijaliti

OŽENJENI ŠA SMUVAO TARU, NJEGOV BRAT ŠOKIRAN: Od njega ovo nismo očekivali! Rasturio je brak...

Podeli vest

Predrag Aleksić, rođeni brat poznatog repera, oglasio se za Pink.rs povodom njegove javne preljube!

Oženjeni reper Nenad Aleksić Ša rano jutros je, posle nekoliko meseci, ozvaničio vezu sa dvadeset godina mlađom Tarom Simov, koju je strastveno ljubio naočigled svih cimera u "Zadruzi" i miliona gledalaca, koji od 6. septembra prošle godine pomno prate svaki njihov korak.

Ivana Aleksić, Nenadova supruga, nije želela naširoko da komentariše muževljevu prevaru, dok je, s druge strane, svoj stav bez dlake na jeziku za Pink.rs podelio reperov rođeni brat Predrag.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara i Ša

Kako je rekao, postupke svog brata ne podržava.

- Ovo što radi sa Tarom ne podržavam ni ja niti bilo ko iz naše porodice, niti je taj čin na bilo koji način ispravan... Ima nas kao porodicu i uvek će nas imati, ali ne i podršku za pogrešne postupke i izbore. Mnogo nam je žao što je rasturen taj brak, jer smo svi imali divan odnos i svi smo se lepo slagali. Ali sada nema nazad, odrasla je osoba i sam će morati da odgovara za svoje postupke. Potvrda za razvod je bila isključivo da zna na čemu je i da se sabere i prebrodi sve, pa kad izađe da krene od nule. Ovo od njega nismo očekivali. Ovo je poslednji put da se oglašavam i da bilo kome javno nešto odgovaram, te vas zato molim da me više ništa ne pitate - poručio je Nenadov brat Predrag.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
trta

pre 3 godine

tvoj brat je ret... ivana će da broji šuške kad liliputanac izabje iz zadruge ...

Amater

pre 3 godine

TREBA TE ZALITI,MNOGO SI LABILAN KAO LICNOST...OTVORICE TI KARTON U LAZI PA CES BAREM IMATI KORIST DA MOZETE ZAJEDNO NA TERAPIJU.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija