• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

19.03.2021

07:45

MAJA MARINKOVIĆ JEDE IZMET, PAULA SLINE, A MILJANA VRŠI NUŽDU U KREVETU! Štrokavim zadrugarkama ni korona ništa ne može!

Rijaliti

MAJA MARINKOVIĆ JEDE IZMET, PAULA SLINE, A MILJANA VRŠI NUŽDU U KREVETU! Štrokavim zadrugarkama ni korona ništa ne može!

Podeli vest

Gledaoce je najviše šokirala Marinkovićeva, koja je sedela na WC šolji, a zatim uzela deo svoje velike nužde, omirisala ga i progutala

Učesnice "Zadruge 4" bi pobedile u svakom takmičenju bizarnosti i aljkavosti, jer nemaju stida! Devojke iz rijalitija su toliko štrokave da se ne libe da jedu izmet i sline, spavaju u mokraći i crvima, nose tuđi donji veš...

Maja Marinković, Paula Hublin, Miljana Kulić i Monika Horvat prednjače kad je reč o gadostima koje bez blama rade pred kamerama TV Pink.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Marinković

Tako je na društvenim mrežama postao pravi hit snimak na kom Maja jede sopstveni izmet! Ona je sedela na WC šolji, a zatim uzela deo svoje velike nužde, omirisala ga i progutala. Zbog toga je Milan Janković Čorba i rešio da okonča vezu sa starletom.

- Nisam znao da jede govna, sad čujem od zadrugara da napolju ima taj klip. Čim sam to saznao, udaljio sam se od Maje - kazao je Čorba, dok je Marinkovićeva ćutala spuštene glave.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Paula Hublin


Skandal je nastao i oko Pauline navike da jede sline. I ovo je takođe među prvima otkrio Čorba, a to je potvrdilo još nekoliko zadrugara. Hrvaticu, koja je odnedavno u vezi sa Vladimirom Tomovićem, nije mnogo pogodilo to što se otkrilo da ima gadnu naviku i nadimak Slina.

Monika spava u crvima

U katastrofalnim uslovima spava i Monika Horvat, poznata po tome što sakuplja gomilu hrane oko kreveta. Nekoliko zadrugara je pre nekoliko dana sređivalo spavaću sobu, a kad su podigli njenu posteljinu, ugledali su crve!
- To su proteini! U tome nema ništa loše! Plašite se malih, slatkih crvića - smejala se Monika na račun svoje aljkavosti.

Foto: printscreen/tvpink

Monika Horvat

- Pa šta ako jedem sline? Svi to rade! Nije me sramota! Ovde čine mnogo gore stvari, pa niko ne priča o tome. Pojedine devojke mrzi da peru veš, pa su bacile gaće, a ukrale moje - branila se Paula, na šta je Vladimir dodao da će je šutnuti istog momenta kad to bude uradila pred njim.
Pored Maje i Paule, nastrane postupke ima i Miljana Kulić. Problematična Nišlijka je legla u krevet koji deli sa Mišelom Gvozdenovićem, skinula pidžamu i namerno se popiškila kako bi ga naterala da ga napusti! Potom je ustala i pevačevom majicom obrisala vaginu (!?)

Foto: printscreen

Miljana Kulić

- Nisam piškila u krevet, već sam prosula vodu - pravdala se Kulićeva, ali je Gvozdenović otkrio da je posteljina smrdela na mokraću i dodao:

- To je namerno uradila! Desilo se nekoliko puta da se slučajno umokri. Kad se probudi, vidi da se upiškila, a nastavi da spava u mokraći!

Osim što se briše Mišelovom majicom, Miljana je uništila i belu duksericu bivšeg momka Danijela Višića. Rijaliti zvezda je izvršila veliku nuždu, a zatim duksom obrisala zadnjicu i šokirala celu javnost!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mimy

pre 3 godine

Vazno je da masu sa ogromnim honorarima. Suvise dugo traju rijalitiji. Fakticki godinu dana nam se ne skidaju sa tv ekrana. Kakve su to programske seme i kako to REM ili vec ko? odobrava. Preterali su sa gadostima koja nam serviraju pod izgovorom ZABAVNO HUMORISTICKI PROGRAM. Ko su producentima favoriti i sta favorizuju je dno dna. Ali i vi novinari radite za te iste producente. Umesto da udarate u metu vi stitite njihove mezimce. Konkretno Muljanu Kulic! Neka pita vas novinar u subotu Miljanu za pisanje po krevetu, brisanje "ribice" u pabu i spopadanje Kristijana i Misela Pokazite snimke kad ste takvi profesionalci.

mimy

pre 3 godine

Sramota je sta one rade a ne sta novinari pisu.

Marko

pre 3 godine

Haha ma kakav izmet, Maja se drogira, nije ni vrsila nuzdu. Narkomanka!

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17