• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika

19.03.2021

12:32

MAJKA TARE SIMOV U STRAHU ZA SOPSTVENI ŽIVOT! Anđela Veštica i Jelena Krunić mi šalju preteće poruke iz Ivaninog salona!

Rijaliti

MAJKA TARE SIMOV U STRAHU ZA SOPSTVENI ŽIVOT! Anđela Veštica i Jelena Krunić mi šalju preteće poruke iz Ivaninog salona!

Podeli vest

Izjava Tare Simov da je njena majka "ležala u zatvoru 20 godina da bi njoj bilo dobro" uzburkala je javnost zbog čega se oglasila Miroslava Simov i otkrila drugu informaciju.

Vidno uznemirena Miroslava oštro je demantovala izjavu svoje ćerke rekavši da to nije istina i da Tara u "Zadruzi" govori mnogo toga da bi se odbranila od svih koji je napdaju.

- Ona je to rekla u afektu da bi se odbranila od one žene koja je mrzi (prim. aut. Nadice) - počela je Miroslava i nastavila:

Foto: printscreen

Miroslava i Tara

- Demantujem to što je Tara izjavila, imate vi tamo u "Zadruzi" mnogo njih koji imaju godine i godine robije, pa pitajte njih, nemojte da zovete mene. Moguće je da sam napravila neko prekršajno delo, prošla na crveno. Ostalo demantujem, to može da se proveri - nije želela jasno da odgovori Miroslava koja je promenila temu i spomenula napad Anđele Veštice na Taru kada joj je bilo samo 15 godina:

Foto: Printscreen You Tube

Tara i Ša

- Još nekoga čeka robija, znate vi to vrlo dobro. Tako je, Anđelu prvo čeka završetak suđenje pa robija. A vi zovete mene da me pitate za robiju i da kopate po mom životu. Ja iza sebe imama dva braka i dvoje dece, kao i muzičku karijeru, a vi zovite nekog drugog - dodala je majka Tare Simov, a potom nas šokirala izjavom:

Foto: Informer

Anđela Veštica

- Zovite ženu od onog, iz njenog salona mi Krunićka i Veštica šalju preteće poruke. Ne pitate me koliko mi prete i kako sam - izjavila je Miroslava koju smo pitali da li misli na salon Ivane Aleksić, supruge Nenada Aleksića Ša:

Foto: Printscreen

Jelena Krunić

- Piše se da spremam nekakvu svadbu? Ko još sprema svadbu za nekoga ko je oženjen? Je l' vam ja delujem ako neko ko se time bavi? Ništa ja ne spremam - zaključila je Miroslava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija