• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2021

13:55

IZBAČEN?! Vladimir Tomović NAPUSTIO Zadrugu zbog TUČE! Evo gde je OTIŠAO!

Rijaliti

IZBAČEN?! Vladimir Tomović NAPUSTIO Zadrugu zbog TUČE! Evo gde je OTIŠAO!

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 4", Vladimir Tomović, napustio je Belu kuću i otišao na suđenje u Crnu Goru zbog tuče.

Vladimir Tomović je javno priznao da bi voleo da ga ispred suda sačeka porodica, kako bi ih video na kratko: 

- Da se osvrnem na moju porodicu, ako ne bude odloženo suđenje, 25. marta dolazim u Crnu Goru. Voleo bih da budu tamo ispred suda, na par minuta, koliko mogu da im se obratim. Moji najbliži, brat, mama - rekao je Vladimir i dodao:

Voleo bih da ih vidim, da mi daju neke smernice, nisam upoznat sa rijalitijem posle šest i po meseci, ne znam kakva je situacija, šta se dešava.

Naime, Tomović je na sudu završio zbog tuče sa prijateljem Ive Grgurić na kog je nasrnuo kada je bio u poseti rijalitiju.

Foto: prtintscreen

Tomović pokušava da reši ljubavni problem sa Paulom

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17