• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.03.2021

20:38

OČAJNA ZBOG ĆERKE! Majka Tare Simov MISLI da je sve NAMEŠTENO - Ša je OPASAN MANIPULATOR!

Rijaliti

OČAJNA ZBOG ĆERKE! Majka Tare Simov MISLI da je sve NAMEŠTENO - Ša je OPASAN MANIPULATOR!

Podeli vest

Majka Tare Simov, Miroslava Simov, ističe da joj se ne dopada što njenu ćerku nazivaju ljubavnicom i dodaje da je Ša opasan manipulator.

Miroslava Simov, majka učesnice „Zadruge“ Tare Simov, ovih dana proživljava pakao. Njeno stanje se pogoršalo zbog ljubavnog trougla između Tare, Nenada i Ivane Aleksić.

- Ne osećam se najbolje. Danima i nedeljama mi nije dobro zbog situacije u rijalitiju. Moju ćerku su optužili da je ljubavnica i to mi se nimalo ne sviđa – započinje priču Miroslava i dodaje:

- Tara nikome ne može da rasturi brak ako taj brak već nije bio u problemu. Ša je opasan manipulator i to se vidi. Moja ćerka je prošla kroz mnogo gore stvari u životu, ali vidi se da joj ponestaje borbe. Nisam je naučila da bude ničija ljubavnica. Podržaću njihovu ljubav ako je to njena sreća.

Ona sumnja da će veza njene ćerke opstati:

- Ne mogu da kažem ni da će veza opstati, a ni da neće. Rano je o tome pričati. Volela bih da sve bude kako treba, ali ko može znati da li će to tako i biti? Sumnjiva mi je čitava priča oko Ivane i Nenada. U jedan mah pomislim da je to sve namešteno zarad rijalitija, a onda ipak pomislim da on oseća nešto prema Tari – rekla je Tarina mama.

Foto: Printscreen You Tube

Miroslava i Tara u zagrljaju

Kako je situacija unutar „Zadruge“ iz dana u dan napeta, Tarina majka kaže da neće sedeti skrštenih ruku ako se tako nastavi.

- Ostaje mi samo da razvalim vrata i odem po ćerku. Toliko sam očajna i napaćena. Moram da je spasem od svih negativnih uticaja u rijalitiju. Kada bih dobila poziv od produkcije, ne bih se ni dana dvoumila, odmah bih ušla u „Zadrugu“. Neka me ostave i na jedan dan, ali samo da vidim i zagrlim svoju ćerku – istakla je tužnim glasom Simova i dodala da svakodnevno dobija pretnje:

- Svakodnevno mi prete preko društvenih mreža. Dobijam monstruozne pretnje i bojim se za svoju bezbednost. Tara je u tuči od pre nekoliko godina zadobila 128 povreda. Lomili su je preko haube i stavljali na zadnje sedište auta. To je sve u Prvom osnovnom sudu u Beogradu. Optuženo je nekoliko devojaka za tuču. Nije joj nimalo lako, tako mlada je doživela stravične scene – zaključuje Miroslava i dodaje da se ni sa kim iz Nenadove porodice nije čula.

Miroslava je otkrila da je nekoliko puta testirala ćerku na narkotike:

- Testirala sam je nekoliko puta na narkotike i svaki put je bila negativna. Kad god sam sumnjala, budila bih je usred noći kako bih putem urina videla da li je pozitivna - rekla je Miroslava za "Super TV".

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara teši svoju majku Miroslavu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija