• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.03.2021

08:31

OVO NISU OČEKIVALI! Anja odabrala potrčke, pa ŠOKIRALA sve za crnim stolom! Biće ovo BURNA NEDELJA! /VIDEO/

Rijaliti

OVO NISU OČEKIVALI! Anja odabrala potrčke, pa ŠOKIRALA sve za crnim stolom! Biće ovo BURNA NEDELJA! /VIDEO/

Podeli vest

Održana je emisija ,,Izbor potrčka", a ovonedeljni vođa Anja Todorović, izabrala je dve odobe koje će spavati u izolaciji

- Ja sam razmišljala, i rekli su mi da se ne zameram sa ljudima! Ja ću podići par osoba i ne zanima me da li ću se zameriti nekome, gledala sam danas da se ne zamerim, pa sam ispala budaletina. Evo podižem prvo Kenana i Teodoru, kako bi cela istina izašla na video. Druge koje ću podići, jeste neki odnos isto, gde se gledaju i dobacuju a to su Maja i Janjuš, i još jedan ne par ali šta bi mogla da pređe u par, Anđela i Sandru! - rekla je Anja.

- Prvi koji može da sedne jeste Sandra i Anđelo, sada neka sednu Kenan i Teodora, a moji potrčci će biti Maja i Janjuš - saopštila je Anja.

- Nisam očekivala jer je ta trema aktuelna, i nije mi pravo ali nisma iznenađena. Ja ne volim da budem potrčko jer dva dana nemamo komunikaciju, jer ću ja ići tamo i četvrti put sam potrčko, ali ću odraditi zadatak. Meni nije svejedno, ali se ne kajem zbog svega i što sma bila u toj priči sa njim, nego sam verovala nekome kome nisma verovala i odnos nije bio zdarv, i moja je greška i je to podnosim ana svojim leđima, a targovi su ostali - rekla je Maja.

- Meni je ovo zanimljivo, ja smatarm da oni trebaju da reše šta imaju i jako je ružno da se svađaju i ova odluka je fenomenalna za rijaliti! - rekla je Aleksandra.

- Drago mi je što ću imati vremena što ću sa budućom mladom imati vremena da razgovaram, Aleks će tamo uvek biti ali ne u jutarnjim satima, jer ću ja spavati! - rekao je Janjuš.

- Ona je htela da kada on treba na svadbi da kaže DA, da se ona obuče u belo i da kaže ne i da ga odvede! - rekao je Kristijan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija