• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

30.03.2021

10:44

RASKINULI TARA I ŠA! Reper ključao od besa nakon šokantnog saznanja! LENŠTINO JEDNA...

Rijaliti

RASKINULI TARA I ŠA! Reper ključao od besa nakon šokantnog saznanja! LENŠTINO JEDNA...

Podeli vest

Tokom sinoćne emisije "Pretres nedelje" glavna tema je bio odnos Tare Simov i Nenada Aleksića, te je starleta u jednom momentu priznala da ju je reper ostavio zbog poruka koja je pisala po crnom stolu, a bile su posvećene njenom bivšem.

- Matora ima neki šraf tu, ja sam pisala po stolu, i čistila prašinu, pa je on meni rekao kako ja čistim ružu koju ima moj bivši istetoviranu, kao i datum na ruci i to mi je zemerio, i postoje ovde dva teksta za njega i jedan nije podebljan, i postoji crtež životinje i piše bebo. Kada je krenuo da se tripuje ja sam nastavila da šaram po stolu jer sam u svom svetu, a on je krenuo da me zbog bivšeg proziva i raskinuo sa mnom. Ja ne jedem ni obroke koje on napravi i umiljava mi se nakon svake svađe i posle mi prigovara svašta i moje ime je precrtao i rekao mi je kako mu ne treba ni žena ni ja i može sam kroz život - rekla je Tara.

- Ona mi je rekla da su svi ovi tekstovi vezani za bivšeg dečka! Ja sam joj to rekao kako to pre mesec dana... - rekao je Ša.

Foto: printscreen

Tara i Ša

- Laže kao pseto, druže kakve to veze ima sa bivšim! - prekinula ga je Tara.

- Ona je meni priznala da je za bivšeg dečka, ja sam joj rekao da sve tako stoji i datum, a onda je ustala i podebljavala sve, a ja sam je zamolio da prešara sve i neka mi se smeje ceo sto. Uzela je šraf od Matore, i ja sam joj rekao da joj ne da i meni je pun više da mi spominje bivšeg dečka! - rekao je Ša.

- On je mene ostavio zbog te prašine koju sam čistila iz slova, a on je pisao za Ivanu svašta! - vikala je Tara.

- Trebala je sve da obriše, a ne da podebljava, a mene optužuje da sam ja pisao za Ivanu! Ja znam šta pričam - vikao je reper.

Foto: printscreen

Tara i Ša

Podsetimo, nšto ranije u toku dana Tara i Nenad su se raspravljali zbog kupovine koja je ovoga puta obavljana po posebnom zadatku Velikog šefa, a kako zadrugari nisu stigli da predaju spisak, Ša je skočio na Taru jer je bila nemarna.

- Pun mi je... da sediš kada treba nešto! Treba da ustaneš,a ne ja da trčim! Ustani jednom! - vikao je Ša.

- Boli me... da ustanem, ja sam žensko da idem u prodavnicu - govorila je Tara.

- Ustani očisti rehab lenštino! Ja perem veš i tebi i sebi! Lenštino, nećeš ništa da uradiš - govorio je Ša.

- Govedo bezobrazno, sram te bilo - rekla je Tara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija