• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2021

19:02

VLADIMIR TOMOVIĆ JE ZBOG OVIH REČI DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Pretio i ucenjivao PRODUKCIJU, a onda je usledila ŠOK odluka!

Rijaliti

VLADIMIR TOMOVIĆ JE ZBOG OVIH REČI DISKVALIFIKOVAN IZ ZADRUGE! Pretio i ucenjivao PRODUKCIJU, a onda je usledila ŠOK odluka!

Podeli vest

Odlukom Velikog šefa Vladimir Tomović je danas diskvalifikovan iz "Zadruge 4".

Vladimir Tomović danas je diskvalifikovan iz "Zadruge 4" zato što je ucenjivao produkciju, a tokom prethodnih dana govorio je o ugovoru koji je potpisao, te je u više navrata otkrio detalje.

Zbog kršenja pravila rijalitija, Veliki šef je odlučio da diskvalifikuje Vladimira Tomovića.

Foto: printscreen

Tomović je pre nekoliko dana počeo da štrajkuje glađu, a pre toga je izjavio:

- Ustaću u emisiji i reći ću da ja nemam bolji način da rešim neke stvari. Ja prelazim u štrajk glađu, jer ovo je jedina mera kojom ja mogu da rešim neke stvari. Hvala vam lepo, možete sutra da me pošaljete kući, za pet dana, ja prelazim u štrajk glađu. Četiri nedelje mi honorar nije uplaćen, meni će prekipeti nekome ću glavu slomiti - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink printscreen

Vladimir je Kristijanu Goluboviću govorio i o isplati honorara:

- Imam u ugovoru dogovoreno svake nedelje psihijatra i uplatu. Već četiri nedelje ja to nemam. Psihijatra imam, uplatu nemam. Kristijane, ti si dobio pare unapred, ja neću ovde da budem za džabe - govorio je pre nekoliko dana Tomović, a nakon toga usledila je diskvalifikacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija