• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.04.2021

19:49

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Bivši zadrugar NAPAO Maju Marinković!

Rijaliti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Bivši zadrugar NAPAO Maju Marinković!

Podeli vest

Bivši zadrugar, Alen Hadrović rekao je za Maju Marinković da je čudna devojka!

Alen Hadrović je priznao da nije očekivao da se ponovo nešto desi između Maje i Janjuša:

- Pa iskreno, nisam očekivao. Mislio sam da će se to možda desiti napolju, da će Janjuš ostati dosledan posle svega što se izdešavalo. Ali ako je prava ljubav i velika, treba preći preko nekih stvari. Ja, iskreno, ne bih mogao da pređem preko onoga što je Maja uradila Janjušu sa Čorbom. Zato i sumnjam da je prava ljubav, ne bi ni on mogao da oprosti da je prava ljubav, toliko bi ga zabolelo. Onakve scene, pod istim krovom se sve dešava - rekao je Alen u emisiji "Pitam za druga" i otkrio da li misli da je Maja sa Čorbom bila iz inata Janjušu:

- Ne verujem ja u inat, se*s iz inata ne postoji. Nema opravdanja. Između Maje i Čorbe postoji hemija. Ona se zaljubila u njega i on u nju, ali ona je čudna devojka, volela je i Janjuša.

Foto: TV Pink printscreen

Alen dok je bio u Zadruzi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Anita

pre 3 godine

Moram da budem iskrena,Alen je toliko fin i vaspitan momak,kulturan,zato je i svima buo trn u oku. Normalno ponasanje nije za zadrugu. Usao je i pokazao da jos uvek negde postoje gospoda. Ali nije za tu pricu i ne uklapa se u format ljudi koji se tamo nalaze. I majka godpodja Nada je pokazala gostujuci kod Dusice kakva je dama,pa nije ni cudno odakle potice Alenovo vaspitanje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija